אוברלאפ בשתי כפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוברלאפ בשתי כפות הרגליים
    ליאת
    09/07/2010

שלום

שני בן 8 חודשים נולד עם אוברלאפ בשתי כפות הרגליים (אצבע אחת מורמת ובולטת מעט מעל השאר). הוסבר כי זהו כנראה גיד קצר ושאין צורך לעשות כלום, רופא אחר הציע מסאז' לגיד בגב כף הרגל.

רגל אחת הסתדרה כמעט לגמרי בשניה עדין קיימת במידה רבה. מעבר לפן האיסטטי האם יש חשש לקושי בהליכה או יציבה? האם ניתן באמת לשפר באמצעות מסאג'? האם נהוג לנתח, לגבס או כל פעולה אחרת אם כן באיזה שלב?

אודה על תשובתך

אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

גל
    10/07/2010

הי אנה,
    עד שיענו לך פה רציתי להציע את עזרתי (ובכל מקרה לחכות לדעת המומחים).
    אני לומדת פיזיותרפיה, סיימתי שנה שניה, ואני יודעת שיש המון דרכים להארכת גידים ומתיחות. גם מסאז' יכול להיות טוב לכך!. אולי כדאי שתבקשי מהרופא הפניה לפיזיותרפיה לבנך.
    צריך לשים לב שבזמן הליכה לא יהיה מצב של נשיאת משקל לא שווה על 2 הרגליים (אני לא יודעת כמה זה חמור, אבל בכל מקרה כדאי לשים לכך לב כדי שלא יהיו בעיות במקומות אחרים עקב כך)
    בהצלחה!
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהן רוכבת.

ד''ר יחזקאל טיטיון
    11/07/2010

האם יש חשש לקושי בהליכה או יציבה? - לא. רק אם זה מפריע בנעל.
    האם ניתן באמת לשפר באמצעות מסאג'? - לא ממש.
    האם נהוג לנתח, לגבס או כל פעולה אחרת אם כן באיזה שלב? - ניתן לנתח בד"כ בגיל יותר מבוגר קצת בגלל הגודל של האצבע.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו