כאבים בעקב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעקב
    דנה
    11/07/2010

היי,
    לפני כחודשיים התחיל לי כאב בעקב לאחר הליכה בסנדלים חדשות בטיול.
    הכאב לא עובר לי והוא מגיע בסוף היום (ולא בבוקר כמו שתמיד שואלים אותי)
    הכאב איננו נוראי אך ומדאיג אותי שכן איננו עובר וגם כי יש לי טיול בעוד חודש לדרום אמריקה.
    אני הולכת עם מדרסים כל הזמן, גם לפני הכאבים.
    מצילום רנטגן ואבחון של אורטופד אין לי את הזיז הקרוי דורבן, וגם לא מרגיש ככה.
    האורטופד איבחן את זה כדלקת ונתן לי ארקוקסיה. הטיפול לא עזר, אבל נראה לי שזה כי הלכתי עם מדרסים בנעליים לא נכונות. כעת ביקשתי מרופאת המשפחה שלי (בגלל שלוקח הרבה זמן לקבל תור לאורטופד) שתיתן לי שוב ארקוקסיה כשאני הולכת עם מדרסים ונעליים תומכות.
    האם נשמע כי האורטופד צודק? ואכן מדובר רק בדלקת שלא עברה נכון?
    האם יש משהו שאני יכולה לעשות, מתיחות, השריית הרגל במיים (בזמנו שמעתי שהשרייה במים חמים של הרגל כאשר מטפלים בכדורים תגביר את זרימת הדם)?
    תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעקב

הוספת תגובה

• כאבים בכף הרגל

ד''ר חגי אמיר
    12/07/2010

דנה יקרה,
    את נותנת לנו קרדיט יותר ממה שמגיע לנו. לא ניתן ולא נכון לנסות לאבחן את בעייתך דרך פורם באינטרנט. לגבי מים חמים, אן קומפרסים קרים, מה שעושה לך טוב ועוזר תעשי. כל אדם מגיב אחרת, יש שמעדיפיים חימום מקומי ויש מעדיפים קרור מקמי.
    נסי ותדעי מה עוזר.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    12/07/2010

אני נותנת קרדיט כי הרופא שטיפל בי רק שמע מה יש לי להגיד ולא הסתכל על הרגל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו