מיטה מתכווננת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטה מתכווננת
    שרון
    12/07/2010

שלום רב,
    לאחרונה (משהו כמו חודש) אני מתעורר עם כאבי צוואר וגב.
    רציתי לשאול האם נכון הוא ששינה על מיטה מתכווננת עם מזרון אורטופדי איכותי יוכלו לסייע בטיב השינה ויפחיתו את הכאב ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטה מתכווננת

הוספת תגובה

• לניצן

aviv
    13/07/2010

ניצן שלום
    כמנכל חברת הולנדיה (שהביאה את הבשורה של מיטה מתכווננת לישראל עוד ב 1981) אני ממליץ בחום על שימוש במיטה מתכווננת , יש לישון עם רגלים מעט מורמות וגב מעט מורם כך משתחרר הלחץ מהחלק התחתון של הגב כמו גם זרימת דם טובה ונשימה קלה. בכל אחד מסניפי הולנדיה בארץ ישמחו להראות ולהדגים לך את תנוחת השינה המדוברת.
    אבי ברססט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי

שרון
    14/07/2010

אבי תודה, אני ביקרתי אצלכם והבנתי זאת גם בחנות. בכל זאת אעדיף לשמוע ולאושש זאת מאחד הרופאים המופיעים כאן בפורום.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניצן

aviv
    20/07/2010

ניצן שלום, ראית שאת התגובה שלי כתבתי בתור מנכ'ל חברה באופן גלוי .
    עניתי על השאלה כמומחה שאת מיטב שנותיו העביר בתחום השינה המכווננת ובכלל שינה נכונה, אני מרצה בארץ ובעיקר בעולם על הנושא , רופא אורטופד יכול להיות ממוחה גדול בתחומו אבל אין לו ידע בתחום שלא קשור אליו וזה שינה, בכל שנות לימודיו הארוכות אפילו שעת לימוד אחת לא מוקדשת לנושא כי שוב זה לא התחום של הלימודים לאורטופדיה ולכן הרשיתי לעצמי לענות ולייעץ , אני בטוח שקל להראות ולהדגים בצורה מאוד הגיונית ששינה מכווננת בריאה ונכונה יותר משנה על משטח ישר ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטה מתכווננת

ד''ר חגי אמיר
    19/07/2010

שלום ניצן,
    אכן המיטה המתכווננת נותנת לאנשים רבים שינה טובה ונוחה. בעיקר לאלה שמוכרים אותה.
    המיטה המתכווננת טובה בעיקר לצורך תנוחות שכיבה בעת ערנות לא לשינה.
    אם אתה קורא , צופה בטלויזיה, עובד על המחשב,
    לצורך שינה התנוחה הטובה ביותר היא על מיזן ישר, עם כריות בגובה ובמקום הנכונים
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו