נפילה על הגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה על הגב התחתון
    לונה פלייש
    13/07/2010

שלום רב
    לפני 12 ימים, נשאתי שולחן עם אדם נוסף בעודי הולכת לאחור, נתקלתי באבן בזלת גדולה ונפלתי ישירות על הגב התחתון. מאז אני מטופלת ב"וולטרן" ואופטלגין נוזלי, צילום רנטגן הראה כי אין שבר או סדק בעצמות. הכאבים עדיין חזקים ומה שמטריד אותי יותר, הוא ששמתי לב כי הרגליים שלי מאוד נפוחות(לא בצקתיות). עשיתי גם אולטרסאונד לכליות אך טרם קיבלתי תוצאות, האם יש דברים נוספים שמומלץ לבדוק? והאם זה טבעי שלמרות שעברו כמעט שבועיים עדין מאוד כואב לי.
    על תשובתכם אודה
    בברכת יום קסום ונפלא
    לונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה על הגב התחתון

הוספת תגובה

• נפילה על הגב

ד''ר חגי אמיר
    19/07/2010

לונה שלום,
    אכן ימים קסומים הם אלו,
    כאבים בגב עקב חבלה יכולים להטריד עד 4 ו-6 שבועות.
    השתדלי לחזור לכל פעילות שאת יכולה.
    עם הזמן הכאב ידאך.
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

לונה פלייש
    15/08/2010

חלפו כבר למעלה מ- 6 שבועות, הכאב אומנם פחת אך עדיין חזק, אם קודם כאב לי בסולם מ- 1- 10 בדרגה של כ-9 כעת כואב לי בדרגה של כ-6 הרופא המליץ שאמשיך לקחת אקרוקסיה ואני עושה תרגילי מים בבריכה כל יום למשך כשעה.
    מה שמדאיג אותי יותר הוא נפיחות מאוד גדולה בקרסוליים בעיקר, הנפיחות אינה בצקתית, האם זה יכול להיות קשור להלם שהגוף חטף בעת הנפילה.

והפעם אאחל לכם חלומות פז, עקב השעה

לונה פלייש..:-)))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות בקרסוליים

ד''ר חגי אמיר
    23/08/2010

לונה יקירתי,
    לא ברור לי מה הגורם לנפיחות בקרסולים, ולא ניראה י שיש קשר ישיר לנפילה.
    כדאי להוועץ ברופא המשפחה.
    אכן מקווה שהיו חלומות נעימים.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה על תגובתך

לונה פלייש
    23/08/2010

אחר צהריים טובים ד"ר

בבדיקת סי טי שנעשתה, הסתבר כי יש לי שבר בחוליה L-1 נכתב כי זהו שבר ישן, יחד עם זאת מעולם לא סבלתי בעברי מכאבי גב כאלה וכמובן שגם לא נפלתי נפילה דומה לזאת, הרופא שלח אותי לבצע מיפוי עצמות. האם יש הבדל בהתייחסות לשבר ישן, או לשבר חדש?
    האם יתכן שלגוף שלי יש פשוט יכולת ריפוי טבעית גבוהה כך שלמרות שהשבר חדש הוא נראה ישן?

והפעם מאחלת אחר צהריים מושלם, בתקווה שהחום הכבד יחלוף במהרה

לונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו