כאב גב תחתון ורגל רדומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב תחתון ורגל רדומה
    תמר
    18/07/2010

שלום שמי תמר אני בת 22. אני סובלת מחודש מרץ מכאבי גב תחתון וכאבים לאורך הרגל הימנית שלי. הכאב מקרין גם לבטן בצד ימין. עשו לי אולטרסאונד בטן וכליות ובדיקה גנקולוגית ולא מצאו כלום.בנוסף הופיע לי בבדיקות דם שהRF שלי גבוה והיה 32. הייתי אצל ראמטולוג מומחה והוא שלל דלקת פרקים. בחודש האחרון הרגל הימנית שלי רדומה או עם הרגשה של נמלים ומאוד נפוח לי בגב התחתון. תוצאות בדיקת דם שלי מהשבוע חזרו והראו ש:
    RF - 36
    ESR - 10
    CRP - 0.1
    בנוסף אני בדרך כלל סובלת מכולסטרול גבוה אבל מאז שהחלו לי הכאבים אני רזיתי המון סובלת מחוסר תאבון והכולסטרול שלי ירד משמעותית.
    הפנו אותי לסי טי אבל האורטופד אמר שזה לא נראה לו כמו בעיה אורטופדית.אני מתקשה להתכופף לשבת וגם בשינה כואב לי הגב.הייתי כבר אצל שלושה אורטופדים של הקופת חולים שלי והם אמרו שזה רק בראש שלי וכל פעם נתנו לי משכח כאבים יותר חזק. האם לדעתך זו בעיה אורטופדית? אשמח לשמוע חו"ד. תודה רבה, תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב תחתון ורגל רדומה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון ורגל רדומה

ד''ר חגי אמיר
    19/07/2010

כאבים כפי שאת מתארת יכולים להיות ביטוי של בעיה או בגב או בבטן או בכל מקום לאורך יציאת העצבים מעמוד השידרה לכיוון הרגל.
    קשה לאבחן מדברייך היכן הבעיה אולם אין ספק כי יש לבצע בדיקה חוזרת מקיפה ועבור שוב על הבדיקות לשלוח לבדיקות נוספות לפי הצורך, ולמצא מה מפריע לך.
    בהצחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו