כאבים במפרק האגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרק האגן
    נוגה
    25/07/2010

שלום. אני בת 34 לאחר שתי לידות ספונטניות. במהלך ההריון השני סבלתי מכאבי מפרקים בצדדים (בייחוד צד שמאל)אשר גרמו לי לעתים להתעורר בבוקר כשהמפרקים "נעולים" ולקח להם כמה דקות להשתחרר. לאחר הלידה (לפני 3.5 שנים) הכאבים די נעלמו במהלך היום, אך עדיין מופיעים כאשר אני עושה תנועה מאומצת עם האגן, בייחוד כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בעלי ובפרט כאשר אנחנו בתנוחה בה אני מעליו. לפני כחודש מאסתי במצב והלכתי לאורתופד אשר קבע לאחר בדיקה גופנית כי מדובר ברגישות בפרק sij דו צדדי עם קליניקה של sacroiliitis. הוא המליץ על פיזיותרפיה וגם נתן לי etodolac 400 מ"ג למשך 10 ימים. עוד לא התחלתי פיזיותרפיה אבל כן לקחתי את התרופה ומאז הכאבים דווקא גברו ומופיעים כמעט כל הזמן. האם זה משהו שעתיד לחלוף או שאסבול ממנו תמיד, והאם אוכל לשאת הריון נוסף מבלי להסתכן בנזק חמור לגופי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפרק האגן

הוספת תגובה

• כאבים באגן

ד''ר חגי אמיר
    10/08/2010

שלום נוגה,
    לעיתים בעת הלידה נוצר מצב של "נקע" בחיבור האגן וזה יכול לגרום לכאב כרוני.
    במידה ואת מעוניינ לבדוק את המצב, אשמח לבדוק אותך ולנסות לסייע בטיפול לשחרר את הבעיה.
    במידה ואת מעוניינת הזמיני תור במירפאתי.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו