ד"ר יונה יניב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יונה יניב
    ההוא
    27/07/2010

הייתי בביקור פרטי אצלך והישתמשתי במישחת הפילפל החריף שהמלצת עליו אבל כלום לא עוזר שני העצבים מכאיבים לי מאוד ואף גורמים לי לא להשתמש כמעט ביד שמאל אני מצמיד את היד השמאלית בא יש הגדם של ההגליל העליון של אצבע 3 לגוף מפעם לפעם לא יודע למה אני חייב לחכות עד ינואר כדי להגיע שוב לבדיקה אצלך כי כבר ניגמרו לי כל שלושת הביקורים המותרים בגלל בעיות אחרות שאני לא יודע אים יש קשר או אין כי אני כבר כל כך כואב הן בגב והן מניתוח הרנייה שלא כל כך הצליח,כדי להזכיר לך מי אני כי אני מניח שאת לא זוכרת את כל מטופלייך באתי עים ביתי האמצעית ואני נע בעזרת רולטור כי אני נכה צה"ל אורטופדית ברגל +גב ואני מתקשה בדיבור באתי מצפון הארץ -אים זה מזכיר לך את המיקרה הזה מה טוב אים לא גם טוב,ובכן תני לי עצה מה עלי לעשות עוד שלא עשיתי אני לאחר כשלוש שנים מהניתוח האחרון שהייה לי באצבע והבעיה בעינה נותרה אני מרגיש כל הזמן כאילו מישהוא נועץ לי בציפורן איזה משהו כמו גפרור או קיסם מה עוד עלי לעשות בכדי להיפתר מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יונה יניב

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יונה יניב
    28/07/2010

1. אני לא אחראית לבירוקרטיה של קופת החולים לגבי מספר ביקורים
    2. יכול להיות שלא ניתן להפתר מהכאב, האם ניסית טיפולים במרפאת כאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו