בליטה בצלע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בצלע
    נופר כהן
    25/08/2010

בת 17,

לפני כמה חודשים היה לי שיעול חזק מאוד,לקחתי אנטביוטיקה מהרופא מכיוון שהוא נמשך יותר מחודש,אחרי השתחיל השיעול כשבועיים אחרי היה לי כאב מתחת לצלעות ההרגשה כאילו נתפס השריר,לאחר שבוע השיעול עבר וחודש וחצי אחרי הכאבים בשריר עברו.
    אתמול כשהסתובבתי בצורה כלשהי לצד ,נתפס אותו החלק שכאב לי בדיוק כמו שכאב בזמן השיעול וגיליתי שיש בלוטה באותו הצד (ימין) על הצלע השנייה מלמטה ממש מרגישים שהעצם עצמה בולטת וכשאני מסתכלת במראה רואים ממש עיגול גודל של סמ' באותו מקום,בליטה קטנה.
    אני מאוד מודאגת האם זה שבר או סדק ואיך זה שהכאב בצלעות נעלם לכמה שבועות ושוב חזר . אני ממש דואגת קראתי שזה יכול להיות סרטן העצם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בצלע

הוספת תגובה

• בליטה בצלע

ד''ר חגי אמיר
    28/08/2010

נופר יקירה,
    בליטה כפי שאת מתארת וכאבים יכולים להיות מספר דברים. אני לא הייתי שם את הסרטן בעצם במקום ראשון. ישנם דברים רבים ופשוטים שיכולים לגרום לתופעה אותה תארת.
    אולם את חייבת לפנות לרופא שיבדוק יתרשם וישלח לציום כדי לראות מה הבעיה ולטפל בהתאם.
    פני לרופא המשפחה עם ההורים,
    בהצלחה
    דר אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו