אים ינתחו אותי מה הסיכוי שלאחר מכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אים ינתחו אותי מה הסיכוי שלאחר מכן
    העטלף
    25/08/2010

הגוף לא יכאב,והמוח שהיתרגל לשדר למקורות תכאב ותכאיב אםילו שהגורם לכך ינותך לשבעות רצונו של הד"ר. האים היצרות עים כאבים יכולה להביא לנזק בילתי הפיך? קיבלתי תוצאות MRI מ-11/8/2010 להלן ה-MRI החדש 11/08/2010 סיכום הבדיקה: 1)L4-5 היצרות ספינאלית ופורמינאלית ניוונית בינונית כמתואר.היתרות פורמינאלית משמעותית יותר מימין. 2)היצרות השק הדוראלי בגובה L5-ו-S1 יתכן על רקע לימפוטוזיס אפידוראלי. 3)L3-L4 לחץ היקיפי בינוני על השק הדורלי על רקע בלט דיסק .ארטרופיה פצטרית ועיבוי ליגמנטה פלבה.הדיסק מתבלט אל הפורמן הנוירולוגי השמאלי וגורם להיצרות הבינונית שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונה לי

העטלף
    25/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות:

יצחק
    25/08/2010

צריך להיות כך:
    הגוף לא יכאב,והמוח שהיתרגל לשדר למקורות הכאב לכאוב בעוד שהמקור שגרם לכאב וכבר לא יהייה קיים והבחורה תנותח לשביעות רצונו של הד"ר שינתח את אותה בחורה אומללה,שבמיקרה זה זו אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו