עצם השוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם השוק
    מישהי מודאגת
    25/08/2010

שלום,
    הייתי היום אצל אורטופד בעקבות ממצא של נגע ליטי שנראה בשוק שמאל בצילום רנטגן (הצילום נעשה מסיבה אחרת שלא קשורה). האורטופד אמר שהנגע הוא שום דבר שמצריך התייחסות. לעומת זאת הוא אמר שכל העצם של השוק מעוקמת ביחס לעצם של רגל ימין ושזה מתאים למי שעבר שבר בילדות. מאחר שלא עברתי דבר כזה הוא אמר שיתכן שיש משהו ברקמות הרכות שלוחץ על העצם ומעקם אותה. שאלתי היא האם יתכן שהעצם עקומה ויש שם לחץ ואני בכלל לא מרגישה כלום? אין כאבים אין הפרעה בתנועה, היתכן? הדבר היחיד שיש זה שבשנה האחרונה אני מרגישה נימול בכף הרגל השמאלית בזמן שאני יושבת או קמה מישיבה. מבחינה נאורולוגית הכל נמצא תקין.
    אני מודאגת שאולי יש גידול, האם יתכנו סיבות נוספות לעיקום כזה?

תודה מראש,
    המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם השוק

הוספת תגובה

• עצם עקומה

ד''ר חגי אמיר
    28/08/2010

שלום למודאגת,
    תאורך יכול להתאים לפגיעה ואפילו לא משמעותית בסחוס הגדילה בילדות מסיבה כלשהיא. יתכן שאפילו לא שמת לב לכך עקב כך שהיתה מכה וכאב כמה ימים ולא התייחסת.
    מה שחשוב כרגע הוא אם הבעיה עדין פעילה, האם זה מפריע תיפקודית ואם יש מקום להתערבות כלשהיא.
    בכל מיקרה כל זה יש לדון עם האורטופד ורופא המשפחה.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו