נקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע
    ארקדי
    25/08/2010

שלום.
    אני נקעתי רגל לפני קרוב לחצי שנה, נקע היה די רציני, יום למחרת הקרסול התנפחה משמעותית כולל שטפי דם, אך בהיותי למיד ניסיון בנקעים ברגל השניה ובגלל עבודה חדשה המשכתי לעבוד בתקווה כי יעבור. כעבור חודש וחצי נפיחות ירדה וגם כאבים, אך לא לגמרי. נתתי לזה עוד זמן אבל זה עדיין המשיך לכאב עם נפיחות בסוף היום. כעבור כחודשיים עשיתי צילום רנטגן ואולטראבאונד ונבדקתי אצל אורטופד אך נאמר לי כי הכל תקין לפי צילום ויש להתעזר בסבלנות. כעבור 4 חודשים הכאבים החמירו, קרסול נפוחה בסוף היום, הלכתי לאורטופד פרטי דרך מושלם. גם הוא לא מצא משהו בצילום רנטגן והמליץ על פיזיוטראפיה וללבוש AchilloTrain .אני כבר כחודש וחצי אחרי פיזיוטראפיה ועם הקרסוליה אך הכאבים לא פוסקים, קרסוליה מורידה קצת נפיחות בגלל הלחץ, אך עדיין בסוף יום יש נפיחות בצד החיצוני והתנפחות ורידים בצד פנימי והקרסול מקבלת צבע חום בצד הפנימי וחיצוני, כאבים עם הרגשה של שורף בקרסול ומעל. בביקור השני לאחר צילום במכשיר טלוס האורטופד הפנה אותי לMRI אבל התור נבקע רק לחודש 12 שזה כמעט שנה לאחר הנקע ואני לא יכול לתפקד כך בעבודה ולסבול עד אז ומפחד כי המצב יחמיר. מה אתם הייתם יכולים להמליץ, הייתי רוצה לשמוע תגובה של דר' יחזקאל טיטיון או מומחה אחר לקרסול, וגם האם דר יחזקאל טיטיון מקבל ע"פ הסדר מושלם. חשוב לי לא למשוך ולהחמיר את זה כי ברגל השניה כבר יש לי בעיה בכרסול לאחר שבר וניתוח ובורג ולכן הרגל השניה הייתה התומכת, ועכשיו אני פשוט סובל יום יום וכבר לא יודע לאן לפנות,
    אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע

הוספת תגובה

• נקע

ד''ר יחזקאל טיטיון
    03/09/2010

ראשית אין לי הסדר עם מושלם.

שנית נשמע כבעיה מורכבת שכדי לתת לה יעוץ אין מנוס מבדיקה מסודרת ונראה שאכן יש צורך בבדיקת ה-MRI אליה הופנת.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו