אי תחושה בבוהן היד וכרית כף היד אנא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי תחושה בבוהן היד וכרית כף היד אנא
    גל
    29/08/2010

אספר בקצרה.. לפני כשבועיים וחצי המשטרה הצבאית לקחה אותי לחקירה כלשהי לא חשוב מה ושמו לי אזיקים למרות שבסוף יצאתי זכאי וטעו לגביי, לא משנה בכל מצב כאשר סגרו עליי את האזיקים הם סגרו לי אותם נורא חזק ולוחץ ביד על אף שהפצרתי בהם והתחננתי שיפתחו מעט כיוון שאני לא מרגיש את ידיי, ככל הנראה לא הגיע די דם וחמצן לידי והאצבעות כתוצאה מהלחץ של האזיקים, דבר שכעת גרם לי לאי תחושה בין אגודל יד ימין לחיבור כרית כף היד.. שאר האצבעות מרגיש רגיל, אבל רק צד זה אין תחושה וקיים זרמים במידה ואני נוגע בזרוע של היד במטרה לנסות לחוש תחושה אבל כלום.. פשוט האצבע לא חוזרת לתחושה מלאה יחד עם כרית כף היד ואני נורא מודאג ומוטרד הדבר לא נעים בפועל ופשוט מצמרר אותי המצב.. מה עליי לעשות אנא עזרתכם המיידית בבקשה... אשמח לשמוע חוות דעת טרם תגובה של ללכת להיבדק כי חשוב לי לדעת שזה באמת משהו שדורש טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסר תחושה

ד''ר יונה יניב
    30/08/2010

אכן היה כנראה לחץ גדול מדי על אחד העצבים. עליך להיות במעקב אצל כיר' של יד. אולי הוא יבקש בדיקת EMG לעצבי היד. אם לא יהיה שיפור ייתכן וימליץ על ניתוח לשחרור העצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו