דחוף ולא נסבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ולא נסבל
    sima
    31/08/2010

שלום רב,

אני בחורה בת 23 עם כאבי גב וירך כבר שנה, והרופאים של הקופת חולים למרות כל הבדיקות שעשיתי עד עכשיו אינם יכולים לאתר את הבעיה.
    עשיתי מליוני בדיקות להיום, הדמיות מ.ר.י, צילומי רנטגן, המון בדיקות דם, טיפולים פיזוטרפיים ואפילו פניתי לדיקור סיני מחוסר ברירה... בנוסף לכץ התרופות כמו איתופן ואלגוליזין ומוסקול ומליונים אחרים לא עוזרות, אין שום תרופה שנשיתי ומרפה לי את הכאב, פשוט נשארת עם התקף גם אם זה ימים ולילותך שלמים וסובלת עד שזה עובר.

מרוב הכאב אינני יכולה לישון, הנה אני באמצע הלילה פשוט יושבת לי ובוכה מהכאב, כי כולם טוענים שאין טעם מללכת למיון, כי זה פשוט גוזל זמן ולא יעשה כלום, אנשים מסביבי אמרו לי שמקסימום במיון יתנו לי הזרקה וזיהו..

מה אני אמורה לעשות? אם אני פשוט אפנה לבית חולים ואבקש להתאשפז עד שהרופאים ימצאו את הבעיה, האם זה יעזור? האם זה יזרז את העניינים ויביא לתוצאה? מה עצתכם אלי בבקשה

מחכה לתשובה,
    תודה מראש
    סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ולא נסבל

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר חגי אמיר
    05/09/2010

סימה יקרה,
    מן הסתם טרם נימצא הגורם לכאבייך.
    ניראה כי יש לך כאבים אולם מקורם יכול להיות ממקור פנימי מתוך הבטן, ממקור חיצוני לשק הבטן, באזור הרטרו-פרוטונאום, ממקור של מערכת הנשית, או ממערכת השלד והשרירים.
    גשי לרופא המשפחה ובקשי שיפנה אותך לכל הבדיקות ולמומחים הנידרשים עד שתימצאי את מקור כאבייך.
    שנה טובה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו