כאב בשכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשכם
    טל
    06/09/2010

בת 23, לפני כשנתיים עשיתי תנועה כלשהי שגרמה לי לכאב חזק בשכם השמאלי, הרגשה שנתפס שריר באופן חזק וכאב גם בנשימה עמוקה.
    רופאת המשפחה בדקה אותי ואמרה שזה כנראה שריר שנתפס חזק או דלקת כלשהי באזור.
    קיבלתי כדורי מוסקול ווולטרן. הכאבים חלפו תוך מספר ימים, למרות שתמיד הרגשתי כאילו נשארה איזשהי רגישות , לעיתים יותר, לעיתים פחות, אבל בצורה מתונה מאוד.
    לפני כחודשיים, בעת ישיבה ממושכת ומתח נפשי רב, חזר לי הכאב כמו בפעם הראשונה. לקחתי נורופן בהמלצת הרופאה, ותוך מספר ימים זה עבר . במקביל הלכתי לאורתופד אשר בדק אותי בדיקה מהירה מאוד וקבע בצורה נחפזת כי לא קיימת בעיה אורתופדית- כמובן שניסיתי להסביר לו ולשאול אם זו לא יכולה להיות דלקת או משהו, והוא מיהר נורא וסיים את העניין בכך שאני צריכה לחזור לרופאת משפחה.
    לפני מספר ימים הכאב חזר
    חשוב לציין כי אני מרגישה קראקים רבים בעת הזזת הכתף, וכי הכאב הולך ובא . כמו כן כל האזור תפוס מאוד .
    אני מאוד אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא
    תודה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשכם

הוספת תגובה

• עברתי צילום גב

טל
    24/09/2010

עברתי צילום רנטגן לגב משתי זוויות. התגלתה: קיפוזה קלה מודגשת

האם המבנה הזה עלול להוביל למה שתיארתי?
    הכאב עבר לי לכשבועיים וחזר היום שוב.
    אני מרגישה הרגשה של טיקים בשרירים שבתוך בית החזה במיוחד כשאני נשענת על הגב. הדבר מלחיץ אותי מאוד
    אשמח לשמוע חוות דעת
    תודה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו