התיעצות לגבי בחירת מזרן למיטת פעוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות לגבי בחירת מזרן למיטת פעוט
    הדס
    13/09/2010

שלום,
    בני בן השנתיים יעבור בימים הקרובים למיטת ילדים. קיבלנו מיטה פשוטה וחמודה מאיקאה, עכשיו צריך לקנות עבורה מזרון. מתוך אלו שראיתי עד כה , מדובר במזרנים דקים עשויים מקצף פוליאורתן. האם זה מספיק טוב לגב של פעוט??
    האם גבו של ילד בגיל זה זקוק לתמיכה איכותית יותר? ואם כן - מהי?
    אשמח מאוד לשמוע חוות דעת של אורטופד בנושא.

בתודה מראש,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מזרן לא צריך להיות רק אורתופדי!

aviv
    13/09/2010

הדס בוקר טוב, שמי אבי ברססט ואני מנכ'ל חברת הולנדיה
    לאחרונה הולנדיה השיקה בישראל מזרן לתינוקות חדשני במיוחד הבנוי בטכנולוגית התלת מיימד, המזרן כמובן אורתופדי ויש לו יתרונות גדולים בתחום האוורור וההגינה , המזרן כולו מאוורר ורחיץ , המזרן אינו קשה אלה גמיש במידה הנכונה לתמוך בתינוק כפי שצריך, את מוזמנת לאחד מסניפי הולנדיה הקרוב לביתך להתרשם מהמילה האחרונה בעולם בתחום מזרני התינוקות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש חשיבות

נורית
    13/09/2010

אני לא מוסמכת כמו המנהלים של הפורום ובקשר תמיכה ששאלת, אבל אני יכולה להגיד מניסיון שמזרון שהוא זול באיכות (ולאו דווקא במחיר) עושה את ההבדל בשינה. ככה היה אצל הילד שלי. בעקבות בעיות שינה ואחרי שניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים הרופא ילדים שלו הציע לי לנסות להשכיב אותו על מזרון אחר. ובאמת זה עזר. הילד ישן טוב יותר ומהר יותר. אנחנו באופן אישי קנינו לו מזרון ילדים של עמינח. מחיר סביר בהחלט ובעיקר נעים ונוח לילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך, מה שאני בעצם -

הדס
    13/09/2010

שואלת כאן, האם מזרן דק עשוי פוליארטן מוקצף נחשב כמזרון לא איכותי / בעייתי ?
    אני באמת שלא יודעת. מה גם , שבאופן אישי אני מאוד אוהבת לישון על מזרנים דקים כמה שיותר. מבחינתי כל הבעיות במזרון מתחילות כשמדובר במזרנים עבים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ראיתי כי באחד הפורומים,ש

יצחק
    14/09/2010

באורטופדיה לא מייחסים חשיבות לטיב המיזרון לאיזה מיזרון הוא טוב או לא טוב לישון העיקר שהילד/מבוגר ישן וכמה יותר מהר מהרגע שהניח את ראשו כדי לישון כך יהייה לו טוב יותר,וגם לאם יהייה שקט יותר בערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו