מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעה במהלך משחק כדורגל...שקד ניסן18/09/2010
שלום רב,
לפני שבועיים נפצעתי במהלך משחק כדורגל כאשר באמצע ריצה מהירה יצא לי קליק עצבני מהכף רגל וזעזע אותה באופן רציני!
ישר יצאתי מהמשחק כדי לבדוק מה קרה.. יש לציין שלא עיקמתי את הרגל ולא מעדתי..
אחרי כמה דקות הרגל התחילה להתנפח ואיבדתי כמעט לגמרי את ההרגשה של הדריכה בחלק הפימי של הרגל.
עברתי צילום ב'טרם' ונראה שהכל בסדר בעצמות ולא מדובר בשבר.
אחרי יומיים הלכתי לאורתופד ששלח אותי שוב לצילום ושוב התוצאות היו תקינות. הוא הנחה אותי לנוח מכיוון שלא ידע לאבחן את זה בגלל הנפיחות של הרגל. לאחר שבוע וחצי מנוחה ולאחר שהנפיחות ירדה אך עדיין הפציעה כואבת ומונעת ממני הליכה ללא צליעה, הלכתי לאורטופד אחר שיבדוק אותי אולי קצת יותר ברצינות. לצערי התאכזבתי גם ממנו ונתקלתי באדישות רבה! בקושי הצלחתי להוציא ממנו בקשה לסי.טי.
כרגע המצב הוא כזה - אני יכול לדרוך רק על החלק החיצוני של הרגל, הרגשה של מתיחה כלשהי בחלק הפנימי של הרגל (הצד הקרוב לבוהן) וכאב כמו של מכה יבשה בגב הרגל קרוב לאצבעות.
במה יכול להיות שמדובר? רצועות? גיד? אולי אפילו פריקה? האם יכול להיות שמדובר בפציעה רצינית?
תודה על העזרה מראש,
שקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה במהלך משחק כדורגל... - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון04/10/2010במה יכול להיות שמדובר? רצועות? גיד? אולי אפילו פריקה? האם יכול להיות שמדובר בפציעה רצינית? - קשה לדעת ללא בדיקה ובחינת בדיקות עזר, על מה מדובר. מהתאור לא ניתן להגיע לאבחנה.
אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?