פציעה במהלך משחק כדורגל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה במהלך משחק כדורגל...
    שקד ניסן
    18/09/2010

שלום רב,
    לפני שבועיים נפצעתי במהלך משחק כדורגל כאשר באמצע ריצה מהירה יצא לי קליק עצבני מהכף רגל וזעזע אותה באופן רציני!
    ישר יצאתי מהמשחק כדי לבדוק מה קרה.. יש לציין שלא עיקמתי את הרגל ולא מעדתי..
    אחרי כמה דקות הרגל התחילה להתנפח ואיבדתי כמעט לגמרי את ההרגשה של הדריכה בחלק הפימי של הרגל.
    עברתי צילום ב'טרם' ונראה שהכל בסדר בעצמות ולא מדובר בשבר.
    אחרי יומיים הלכתי לאורתופד ששלח אותי שוב לצילום ושוב התוצאות היו תקינות. הוא הנחה אותי לנוח מכיוון שלא ידע לאבחן את זה בגלל הנפיחות של הרגל. לאחר שבוע וחצי מנוחה ולאחר שהנפיחות ירדה אך עדיין הפציעה כואבת ומונעת ממני הליכה ללא צליעה, הלכתי לאורטופד אחר שיבדוק אותי אולי קצת יותר ברצינות. לצערי התאכזבתי גם ממנו ונתקלתי באדישות רבה! בקושי הצלחתי להוציא ממנו בקשה לסי.טי.
    כרגע המצב הוא כזה - אני יכול לדרוך רק על החלק החיצוני של הרגל, הרגשה של מתיחה כלשהי בחלק הפנימי של הרגל (הצד הקרוב לבוהן) וכאב כמו של מכה יבשה בגב הרגל קרוב לאצבעות.

במה יכול להיות שמדובר? רצועות? גיד? אולי אפילו פריקה? האם יכול להיות שמדובר בפציעה רצינית?

תודה על העזרה מראש,
    שקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה במהלך משחק כדורגל...

הוספת תגובה

• פציעה במהלך משחק כדורגל... - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    04/10/2010

במה יכול להיות שמדובר? רצועות? גיד? אולי אפילו פריקה? האם יכול להיות שמדובר בפציעה רצינית? - קשה לדעת ללא בדיקה ובחינת בדיקות עזר, על מה מדובר. מהתאור לא ניתן להגיע לאבחנה.
    אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו