מה יש לי בדיוק ביד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי בדיוק ביד.
    ROT
    04/10/2010

עקב נפילה שברתי את כף היד מתחת לאצבע ,עשו לי גבס חודש וחצי ועכשו אני עושה פיזוטרפיה, והיום אני מרגישה כאבים גם בשורש כף היד ,אני לא יכולה להרים דברים לסחוט למשוך דברים ,לנגב ו 3 אצבעות שלי נרדמות לי מידיי פעם. לא יכולה לסגור חזק את כף היד. הלכתי לרופר שלי ואז הוא אמר לי שיש לי . PAIN IN HAND מה זה אומר? האם זה יעבור או שיהיה יותר גרוע לקבל זריקה אני לא מוכנה כדורים כן קשה לי עם זריקות. הייתי רוצה לדעת מה יש לי לפי ההבחנה ? והאם אוכל לתפקד כמו פעם ביד.או שאני עלולה להיות מוגבלת? אני כבר חודשיים לא מתפקדת עם היד שלי. המיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי בדיוק ביד.

הוספת תגובה

• מה יש לך בדיוק ביד.

ד''ר יונה יניב
    04/10/2010

חסרים נתונים - בת כמה את? איפה בדיוק היה השבר? איפה בדיוק הכאבים (היד , למרות שנראית איבר קטן, מכילה המון פרטים קטנים ונורא חשובים), אילו אצבעות נרדמות ומתי? היית אצל אורתופד? אם לא - עלייך ללכת לאורתופד. אם האורתופד לא עוזר ניתן לפנות לכיר' של יד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו