כאבי ברכיים עזים!-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים עזים!-דחוף
    מזל
    11/10/2010

11.10.1011:17 שלום! קבלתי אמש כאבים עזים בברך שנמשכו לאורך כל הרגל. הורידים גם הם היו נפוחים וחמים. מאחר ופחדתי מ"קריש דם" או פקקת , מהרתי בלילה למוקד חירום. שם האורטופד נגע במקום מסוים בברך שהקפיץ אותי מכאבים והזריק לי לתוך העצם "דפומדרול" וגם קבלתי זריקת וולטרן וחבישה של כל הרגל. שאלתי: מה ההשלכות של הזריקה על הגוף בהמשך, האם הכאב יחזור אחרי התפוגגות הוולטרן או הקוטיזון? היום קמתי ללא כאבים כלל. האם אני יכולה להוריד את החבישה וללכת מחר לעבודה (בישיבה) ? או בכלל לנהוג ולתפקד כרגיל (קבלתי 7 ימי מחלה) ? תודה על תשובה בהקדם. (יש לי שבת חתן של הנכד, השבת, שהייתי אמורה להעמיד).ן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים עזים!-דחוף

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים עזים!-דחוף - תגובה

ד''ר יונה יניב
    11/10/2010

מאחר ואין לנו מושג מה היו ממצאי הבדיקה והאבחנה וכן למה ואיזו זריקה קבלת ולאן בדיוק (איזה מבנה בברך, האם לתוך הברך או רק לגיד ליד הברך) לא נוכל לענות. עלייך לחזור לאורתופד לבקורת ולשאול אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים עזים -דחוף

מזל
    11/10/2010

אני מצטערת על ההטרדה. את האבחנה והזריקה עשה רופא תורן במוקד חירום אמש.
    ציינתי שקבלתי זריקת דפומדרון לתוך העצם (לפי הכאב)ע"י הרופא וזריקת וולטרן ע"י האחות.
    במכתב כתוב: RHEUMATIC ARTHRITIS "במישוש - רגישות באזור של סדק המפרק אספקט חיצוני. לצערי תור לאורטופד בקהילה בוודאי ינתן רק לעוד חודש.
    לכן אודה לך מאד אם אקבל את תשובתך או רופא אורטופד אחר בפורום-. פעם נוספת. בתודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים עזים -דחוף - תגובה

ד''ר יונה יניב
    12/10/2010

בינתיים קבלת טיפול. אם יש הטבה לאחר כיומיים שלשה, אפשר לחכות בשקט, אם עדיין לאחר 3-4 ימים אין הקלה עלייך לפנות שוב למוקד או למיון.
    כמו שאת רואה - יש כמובן צורך בבדיקה כי אם ההזרקה לא הועילה אולי האבחנה אחרת ואז בכל מקרה יש צורך בבדיקה מדוקדקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו