חוסר תחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה
    ראובן
    23/10/2010

שלום רב עברתי ניתוח בפרק הירך לפני כשנה, ואני לא מרגיש את הירך, במגע או אפילו כשצובטים אותי, כשאני נותן סטירות קלות באזור של הניתוח עצמו אני מרגיש זרמים איפה שאין תחושה.. איך זה קרה והאם התחושה חוזרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תחושה

הוספת תגובה

• חוסר תחושה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    25/10/2010

במהלך כל ניתוח חותכים את העור ואת הרקמה שמתחתיו. חיתוך כזה פוגע בסיבי עצב תחושתיים קטנים שאינם נראים ירור בניתוח וגם לא ניתן להמנע מכך (כל חתך חותך סעיפי עצבים כאלו). לפעמים יש איזור של חסר תחושה או של נימול מסביב לצלקת ניתוחית. העצבים גם בדכ"ל גדלים חזרה, אולי כל כולם אבל חלקם ואז יש תחושה מעט שונה, לפעמים עם תחושת זרמים. התהליך כולו לוקח בערך שנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..ושאלה קטנה

ראובן
    25/10/2010

מה הסיכויים בדר"כ באחוזים שהתחושה תחזור במלואה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..ושאלה קטנה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    26/10/2010

אין לי מושג כי לא הייתי בניתוח ולא יודעת אם היה אירוע חריג או אפילו הגישה הניתוחית. לפעמים העצב רק נמתח ולוקח זמן, צריך להמתין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו