פריצת דיסק וחוסר תחושה בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק וחוסר תחושה בכף הרגל
    דנית
    28/10/2010

שלום רב,
    יש לי פריצת דיסק כתוצאה מתאונת דרכים אשר התרחשה למעלה מעשור.כל השנים למרות שהבעיה קיימת לא סבלתי מכאבים קיצוניים, אולי קצת כאבי גב פה ושם.לפני כשנה נתפס לי הגב לגמרי ולא יכולתי לזוז במשך יומייים, לאחר טיפול בכדורים ופיזיותרפיה הגב שוחרר.
    בתחילת השבוע התחילו לי כאבים נוראיים ברגל ימים, תחילה היו כאבים בלבד ותוך מס' שעות הכאבים הפכו להתכווציות חזקות ברגל וכאבים עזים ולמחרת בבוקר הכאבים נעלמו ונשארתי עם כף רגל ימין משותקת או יותר נכון ללא תחושה.
    אני מקבלת זריקות וולטרן וכמו כן כדורי וולטרן לעשרה ימים.עברו כבר ארבעה ימים, אציין כי הכאבים נעלמו אך נשארתי עם כף רגל רדומה וללא תחושה. אני חודש לאחר לידה ורציתי לשאול:

1.האם התופעה היא כתוצאה מהאפידורל אשר קיבלתי בחדר לידה?
    2. מה יכולה להיות הסיבה לאי התחושה בכף הרגל ותוך כמה זמן זה יעלם?
    3. האם יכול להיות שזה ישאר כך?
    4.עם איזה רופא עליי להתייעץ?ישנם ממוחים לעמוד שידרה, ישנם ממוחים לרגל וירך, למי לקבוע תור?
    5. האם הכאב גרם לפגיעה בעצב?

אודה על תשובה מהירה, יש לי תינוק בן חודש והבעיה מקשה עליי בטיפול בו.

תודה רבה,

דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה, אודה על תשובה

דנית
    01/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצת דיסק וחוסר תחושה בכף הרגל - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    04/11/2010

דנית שלום.
    קודם כל אני שמח שהכאב ירד ונישארה רק הפרעה תחושתית. זה כבר מקל בהרבה על התפקוד.
    במידה והמצב לא ישתפר בשבוע שבועיים הקרובים ניתן לבקש בדיקת EMG ומוליכות עצבית, שתראה את מהות הפגיעה העצבית.
    ולהמשיך בהתאם.
    בהצלחהומזל טוב.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו