PLANTAR FIBROMATOSIS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PLANTAR FIBROMATOSIS
    מרגלית
    07/11/2010

מזה כ - 4 חודשעם אני מרגישה כמעין גושים בתחתית הרגל כף הרגל הדבר מציק וכואב מאוד. בבדיקת אולטרסאונד שבוצע לי לפני שבועיים " כף רגל שמאל הודגמו שני ממצאים התמונה מתאימה ל PLANTAR FIBROMATOSIS אורך 1.5 וקדמי 1.7 במה מדובר ( גם ברגל השניה יש 0.9 ס"מ ) הרופא אומר שאין מה לעשות לדעתו צריך לעשות פיזיותרפיה .ומידרסים..????????. נשמע מוזר בהתחלה הוא בכלל אמר שלדעתו יש לי דלקת ונתן לי אתופן במשך חודשיים וסירב לתת לי בדיקת אוטרסאונד הכל נישמע לי הזוי הוא גם אומר שזו מחלה נדירה ולא מסביר לי עליה כלום סליחה על כל האורך בהסבר אני ממש נואשת ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PLANTAR FIBROMATOSIS

הוספת תגובה

• PLANTAR FIBROMATOSIS - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    08/11/2010

שלום מרגלית,
    ניראה שכף הרגל שלך יוצרת אזורים של ציברי ריקמת חיבור בתחתית כף הרגל. לעיתים הדבר קורה במקביל גם ברקמת החיבור בכף היד.
    בדרך כלל אין לדבר חשיבות רפואית אלא רק הפרעה בהליכה, ואי נוחות.
    כדאי להוועץ עם רופא עור שיבדוק את כפות הרגליים ויראה אם יש בעיה נוספת, ואם זה מאד מפריע יתכן וניתן להוריד את הגידולים או את כל הריקמה בתחתית כף הרגל על ידי אורטופד מומחה בכף רגל.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו