השפעת תרופות על איחוי שברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת תרופות על איחוי שברים
    נורית
    28/11/2010

מומחים יקרים שלום,
    שברתי את כף הרגל והרופא המליץ לי על NSAID כטיפול.
    חברתי טענה שקראה כתבה שתכשיר זה יכול לעכב את איחוי השבר.
    רופא כאב המליץ לי על טרמדקס OD כטיפול בכאב החד שאני חשה במינון של 100 מ"ג פעם ביום.
    רציתי לדעת האם קיים מאמר רלוונטי בנושא של מתן תכשיר זה והשפעתו על איחוי שברים ??
    האם קיימות עוד תרופות לכאב שיכולות לעזור באיחוי שברים או לפחות לא לעכב אותו ?

אני אשמח לתשובתכם המלומדת והמהירה -...

תודה מראש,
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וונדר מומיו

דוד
    23/07/2012

מומלץ מאד לאיחוי שברים זה תרופה טבעית בשם וונדר מומיו מקובל שזה עוזר לעוד דברים אבל מנסיוני האישי בנושא של זירוז איחוי הוא פשוט תרופת פלא וזאת לאחר המלצה של הרוקח בבית מרקחת שאני מאד מודה לו על כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וונדר מומיו

ברוך
    28/09/2012

מה יותר מומלץ בכדור או בנוזל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואנדר מומיו

לילך ברג
    31/10/2012

אני סובלת מדלקת פרקים ניוונית, אוסטיאופורוזיס וכאבים בברכיים. ברצוני לדעת אם יש מישהו שהשתמש בתכשיר "וונדר מומיו" שלפי הפרסומים אמור לחולל פלאים בבעיות השלד והסחוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו