מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בגיד הכתףשואלת30/11/2010
לפני כששה שבועות התחלתי לסבול מכאבים עזים מאוד בכתף וביד השמאלית, שהתגברו מאוד בשעות הלילה ובמצב שכיבה. רופאת משפחה אבחנה זאת כדלקת גידים בכתף ולא הומלץ לי על טיפול כלשהו למעט משככי כאבים.לא הגעתי לרופא אורטופד ופשוט סבלתי וחיכיתי... מאז הכאבים פחתו (כאמור ששה שבועות אחרי..) אך עדיין אני מרגישה שיש לי מגבלה כלשהי בחלק מהתנועות בכתף.
האם יש צורך בכל זאת בפניה לאורטופד או שתהליך הריפוי פשוט לוקח זמן ועלי להתאזר בסבלנות?
אשמח לקבל תשובה שכן אני מתלבטת כיצד לנהוג...
ושאלה נוספת - האם יתכן שהדלקת תעבור גם לכתף השניה? (מאז אתמול אני חשה כאבים בכתף ימין ומאוד מאוד חוששת שהסיפור מתחיל מהתחלה....)
אנא ענו על שתי השאלות בהקדם, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגיד הכתף - תגובה
ד''ר יונה יניב03/12/2010כן וכן - כן לפנות לאורתופד וכן, כי צריך השלמת טיפול ע"י פיזיותרפיה כדי שלא יהיו מגבלות בכתף.
דלקת כזו יכולה להופיע גם בכתף השניה אבל היא לא "עוברת" לכתף השניה או מכתף לכתף. זו לא בעיה מדבקת אבל יכולה לקרות גם בכתף השניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?