מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעל ריצה חדשהחיר13/12/2010
הי
קניתי נעלי ריצה של חברה טובה סאקוני והנעליים עלו לא מעט כסף מאחר והצטיידו בטנולוגיה חדשה המיועדת לקהל הרצים. arch lock בולמי זעזועים רפידה כמו ג'ל וכד'
נעלתי אותה בפעם הראשונה וממש כאב לי בריצה מתחת לקשתות בכפות הרגליים
בפעם השנייה התעלמתי מהכאב אבל זה המשיך להציק והרגיש כמו דקירות. שהגעתי הביתה גיליתי שיש לי שלפוחיות.
במגה ספורט מוכנים להחליף את הנעל לכל דגם שאני רוצה. אני אוהבת מאוד את הנעל ואת העיצוב שלה וחוץ מהחלק ליד הקשתות הנעל נוחה
שאלתי האם זה יכול להשתפר עם הזמן או שעלי להחליף? הסוכן של סאקוני אומר שזה ייעלם עם הזמן אבל הוא לא רופא..איך אני אדע שהנעל שאקנה לא תעשה לי אותוה דבר? גם שאני מנסה בחנות הכל נראה בסדר המבחן האמיתי הוא בשטח שרצים..
יצוין שאין לי בעיות בכף הרגל ולעניות דעתי הכף רגל שלי הנה ניטרלית.
אודה לכם על תשובה מנומקת שתעזור לי לפתור את ההתלבטות שלי
המון תודה
חיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
חיר13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעל ריצה חדשה - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון16/12/2010לצערי אין לי היכרות אישית עם הנעל המדוברת ולא אוכל לתת לך תשובה ספציפית אבל לדעתי אם הנעל מכאיבה אל תשתמשי בה.
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?