נעל ריצה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעל ריצה חדשה
    חיר
    13/12/2010

הי
    קניתי נעלי ריצה של חברה טובה סאקוני והנעליים עלו לא מעט כסף מאחר והצטיידו בטנולוגיה חדשה המיועדת לקהל הרצים. arch lock בולמי זעזועים רפידה כמו ג'ל וכד'
    נעלתי אותה בפעם הראשונה וממש כאב לי בריצה מתחת לקשתות בכפות הרגליים
    בפעם השנייה התעלמתי מהכאב אבל זה המשיך להציק והרגיש כמו דקירות. שהגעתי הביתה גיליתי שיש לי שלפוחיות.
    במגה ספורט מוכנים להחליף את הנעל לכל דגם שאני רוצה. אני אוהבת מאוד את הנעל ואת העיצוב שלה וחוץ מהחלק ליד הקשתות הנעל נוחה
    שאלתי האם זה יכול להשתפר עם הזמן או שעלי להחליף? הסוכן של סאקוני אומר שזה ייעלם עם הזמן אבל הוא לא רופא..איך אני אדע שהנעל שאקנה לא תעשה לי אותוה דבר? גם שאני מנסה בחנות הכל נראה בסדר המבחן האמיתי הוא בשטח שרצים..
    יצוין שאין לי בעיות בכף הרגל ולעניות דעתי הכף רגל שלי הנה ניטרלית.

אודה לכם על תשובה מנומקת שתעזור לי לפתור את ההתלבטות שלי

המון תודה
    חיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעל ריצה חדשה

הוספת תגובה

• תודה

חיר
    13/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעל ריצה חדשה - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    16/12/2010

לצערי אין לי היכרות אישית עם הנעל המדוברת ולא אוכל לתת לך תשובה ספציפית אבל לדעתי אם הנעל מכאיבה אל תשתמשי בה.
    בברכה - דר' טיטיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו