רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגל
    אלי
    22/12/2010

שלום רב
    עברתי סיטי לפני שבועים סיטי בטן,בגלל כאבי בטן,למעשה נמצא אצלי משהו אחר שלפי הרופא שאמר לי ציסטה 2 ס"מ ואין להתייחס לה,לפי מה שהוא אומר זה שנולדתי עם זה
    השאלה שלי עכשיו ,הוא קיפל לי את הרגליים מין תנועה כזאת מיוחדת ולא כאב ולא שום דבר למחרת התחיל לי כאבים באיזור עם זה יכול להיות מסוכן?זה קשור לתנועה שהוא עשה לי ?
    המקום נמצא ברגל בירח לפי מה שהבנתי מימנו,אני מאד מאד לחוץ ואני כבר לא יודע איזה מין כאבים אלו
    אשמח לתשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגל

הוספת תגובה

• רגל - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    23/12/2010

אילן אם אתה מוטרד גש חזרה לרופא או לרופא המשפחה שיבדוק וירגיע.
    יתכן ועצם הבדיקה החמירה מעט את הכאב.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלי
    23/12/2010

אני קצת מוטרד האמת,אתה אומר שעם הרופא נתן החלטה כזאת אז אין מה לדואג?
    אפשר לסמוך עליו?היום אני מרגיש קצת יותר טוב אחרי שעשיתי אתמול מתיכות כנראה שנתפס שריר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלי
    26/12/2010

עם אפשר תשובה,אני מאד מוטרד
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו