מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקע בקרסולמשה23/12/2010
נקעתי את הקרסול עוד פעם בזמן ששיחקתי כדורגל אני כבר שנה בעצם משחק אם מגן קרסול אייר קאסט ושיחקתי בלי המגן ונקעתי את הרגל אז השאלה שלי מה אני חייב לשחק אם המגן כל הזמן? למה כל פעם שאני מוריד אותו אני נוקע את הקרסול מה לעשות ? ויש לי עוד שאלה יכולות להיות לי בעיות בקרסול שאני יהיה יותר מבוגר למה אני כל שני וחמישי נוקע את הקרסול ואין מה לעשות נגד זה אני לא יודע מה לעשת אני צריך עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
משה23/12/2010זה נקעים חוזרים באותה הרגל עשיתי כבר פזיותרפיה וזה כנראה לא כל כך עזר יש עוד איזה טיפולים הקרסול שלי כבר חלשה לגמרי כל דבר קטן אני יכול לנקוע אותה ואני לא יכול לשחק כל הזמן עם המגן קרסול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה
משה26/12/2010??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך ולאחרים
מוני26/12/2010התוודעתי דרך האתר הזה למוצר טבעי בשם וונדר מומיו, וכספורטאי היו לי הרבה בעיות ומאז שהתחלתי לנסות את התכשיר כמעט נעלמו הבעיות, חשבתי שזה סוד פרטי שלי אבל נודע לי שישנם הרבה ספורטאים שלוקחים את זה בפרט לאיחוי מהיר של שברים ונקעים, בקיצר מומלץ ושווה לנסות, ואשמח לקבל תגובה ממישהו שגם כן משתמש
מוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקע בקרסול - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2010אני חייב לשחק אם המגן כל הזמן? - כן.
למה כל פעם שאני מוריד אותו אני נוקע את הקרסול מה לעשות ? - יש לך חוסר יציבות כרונית של הקרסול. הטיפול בבעיה הוא ניתוחי.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
משה02/01/2011אפשר מידע על הניתוח הזה ולאן לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
משה05/01/2011לאן לפנות ? ואפשר הסבר בבקשה על הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון06/01/2011פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.
יש יותר מניתוח אחד לייצוב קרסול וזה תלוי בממצאי הבדיקה הקלינית והממצאים בבדיקות עזר.
בברכה – דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?