ידים נרדמות ונמלול במשך היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידים נרדמות ונמלול במשך היום
    נס
    31/12/2010

שלום רב
    אני בת 42 ,בשבוע האחרון בעת השינה, נרדמה לי יד שמאל, חשבתי שזה בגלל שאני ישנה עליה כי זה קורה מדי פעם, אבל שמתי לב שגם שאני לא ישנה עליה נרדמת לי היד ,וכן במשך היום אני מרגישה נמלול באותה היד מהמרפק כולל כף היד,
    היום קמתי בבוקר, נרדמו לי שתי הידיים ולא משנה לאיזה תנוחה עברתי, נרדמו לי שוב ושוב,
    במשך היום הרגשתי נמלול חזק יותר ביד שמאל וכבר משיכה בפלג העליון של היד לכיוון הכתף
    אינני יודעת למי לפנות, הבנתי מקריאה באינטרנט שזה לחץ על איזה עצב, האם זה יכול לעבור לבד? או שאני צריכה לפנות לרופא מומחה? אם כן איזה?
    אציין שאני סובלת מעקמת בגב התחתון מילדות אבל לא הציקה לי מעולם, כשבוע לפני הרדמות הידיים, היו לי במשך איזה יומיים כאבים חזקים בגב התחתון, האם זה קשור?
    בתודה מראש
    נס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ידים נרדמות ונמלול במשך היום - תגובה

ד''ר יונה יניב
    03/01/2011

שלום.
    אין קשר בין העקמת לנימלול האצבעות. עלייך לגשת לאורתופד או לכירורג כף יד - הם ישלחו לבדיקת העצבים הנקראת EMG ואז יוחלט על טיפול ניתוחי או אחר, בהתאם לתוצאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו