בבקשה תענו לי,תודה מראש!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי,תודה מראש!
    אור
    09/01/2011

שלום
    אני בן 18,עומד להתגייס..
    כבר שנה אני סובל מכאבי גב בהתחלה זה היה באיזור הצוואר למעלה מעין נימולים וגלי חום בחוליות,קליקים מהצוואר הלכתי פעמיים לאורטופד אך הוא אמר שאין סיבה לדאוג ורק לעשות תרגילים שלא עזרו לי בכלל.. בפעם השנייה עשו לי צילומים אך אמרו לי שאין ממצא כלשהוא.
    עכשיו אני מרגיש שהכאבים התפשטו לי לגב התחתון מעין כאב ממושך,דקירות ותחושת "שריפה" הלכתי שוב לאורטופד אחר שאמר לי שיש לי דלקת בגב התחתון כתוצאה מעמידה ממושכת,הוא לא עשה לי צילומים אך נתן לי אניביוטיקה נגד הדלקת. שתיתי את הכדורים אך זה גם לא עוזר הגב ממשיך לכאוב,ואני חייב לעשות כל מיני תנועות על מנת לשחרר אותו באמצעות קליקים .כמו כן אני לא יכול לישון על הגב כי בבוקר כשאני קם אני מרגיש כמו סכינים בגב.

אשמח אם תמליצו לי מה לעשות...אני ממש סובל מהגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי,תודה מראש!

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי,תודה מראש! - תגובה

ד''ר יונה יניב
    10/01/2011

עליך ללכת להבדר אצל אורתוד המתמחה בגב הוא יבדוק אותך ויישלח לבדיקות המתאימות.ייתכן גם מיפוי עצמות, ואולי CT
    בלי בדיקה של רופא קשה לברר מה הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו