עצב אולינרי קופץ ורגישות באפוקונדיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצב אולינרי קופץ ורגישות באפוקונדיל
    יפעת
    11/01/2011

שלום!
    אני בת 25 בריאה בד"כ ועובדת בבנק בתפקיד כספרית כבר שנה.
    בסוף יום עבודה שספרתי המון כסף וסידרתי אותו, ז"א ביצעתי פעולות חוזרות ונשנות עם היד התחלתי לחוש בכאבים חזקים במרפק ימין חדים ושורפים.מיד הגעתי לרופא והוא קבע כי יש לי דלקת ביד וכי עלי לנוח.המנוחה לא עזרה וכל השבוע הסתובבתי בקופ"ח לבדוק מה הבעיה כי היד לא מתפקדת ואני גם לא מצליחה לישר אותה .בסופו של דבר הגעתי לכירורג יד שקבע אך ורק עפ"י נגיעה כי העצב האולינרי יצא ממקומו וכי יש רגישות באפיקונדיל ועלי להיעזר בסבלנות שהעצב תחזור למקום או שיהיה צורך בניתוח.
    שאלתי היא האם באמת יש דבר כזה עצב שיוצאת מהמקום? כיון שלא הצלחתי למצוא באינטרנט מידע על מקרים שכאלה והאם במקרה שהוא צודק זריקת קורטיזון יכולה לעזור לרפא את העצב או שצריך לחכות לניתוח?,יש לציין שהיד מקובעת כבר חודש עם מתלה
    אשמח לתשובה בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצב אולינרי קופץ ורגישות באפוקונדיל - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/01/2011

"קפיצת" העצב האולנרי היא מצב מולד. ייתכן שלא הרגשת בכך עד היום אבל הוא כנראה לא "יחזור" להיות מקובע במקומו הנכון. אם זה מפריע יש צורך בניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו