דלקת בגיד במפרק כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד במפרק כף היד
    מורן
    18/01/2011

שלום רב
    אחרי איבחון של אורטופד מצא לנכון שיש לי דלקת בגידים במפרק כף היד ,הענין הוא שאני מניקה ואחרי שבועיים של לידה שמאחורי , הכאבים הם מטורפים והטיפול שניתן לי הוא ג'ל בשם פלדן -ג'ל ופיזותרפיה , היות ואני מניקה ואין אפשרות לכדורים , יש דרך נוספת ליפתור את הבעיה הנל? בשארית היום אני עם תחבושת אלסטית, מה עושים אני נואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד במפרק כף היד

הוספת תגובה

• דלקת בגיד במפרק כף היד - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    19/01/2011

שלום מורן.
    קודם כל מזל טוב.
    הבעיה שיש לך שכיחה מאד לאחר לידה, פעילות רבה שאת צריכה לעשות עם התינוק,בזויות שונות ומשונות שאינך רגילה כלל לעשות, ביחד עם שינויים הורמונליים שלאחר הלידה יכולים לגרום לדלקות בגידים.
    ניתן להתאים סד ליד שיאפשר לך המשך תיפעול היד תוך קיבוע המקום המודלק. כמו כן במידת הצורך ניתן להזריק סטרואידים מקומית למעטפת הגיד המודלק כדי להוריד את הדלקת. החומר הוא במינון נמוך מאד ומוזרק מקומית, הפיזור הכללי בגוף הוא מינימלי. ואת יכולה להמשיך להניק.
    בכל מיקרה אל תתיאשי, זה ענין זמני ויעבור תוך מספר שבועות.בנתיים תהני מהתינוק/ת.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו