מדרסים=מזיק או מועיל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים=מזיק או מועיל?
    ע
    18/01/2011

שלום!
    לפני כ4חודשים לערך החלו כאבי ברכיים בעיקר בימין,או עקב הליכה מרובה וצעידות או נעליים לא טובות ,לא יודעים..ממש ברמה שכבר לא יכולה להמשיך לצעוד כי אחרי רבע שעה כאבים כאילו נתפס בברך..האורטופד נתן כדורים לדלקת,2 קופסאות במרווחים של חודשיים,אולטרה סאונד תקין וגם רנטגן.הפיזיו אמר שצריך לדעתו לחזק שרירי ירך חל'שים שאולי יש בזה הרבה מן האמת כי לא התאמנתי המון זמן חוץ מצעידות.שאלתי את האוטופד אולי מדרסים יעזרו הוא אמר שאין לי פלטפוס אבל זה לא יזיק ואולי יעזור.עשיתי מדרסים איכותיים,אלה המגולוונים משהו.. ולא את הפשוטים.השאלה שי היא האם אין נזק כלשהו ללכת עם מדרסים?האם הרגל לא תתרגל למדרס?כי אינני הולכת כל הזמן עם נעלי ספורט (אני בכל זאת בחורה..)וקשה לשים מדרסים במגפיים ,ניסיתי!הן הרחיבו לי אותם מאוד!וזה די לוחץ..והשאלה היא בעצם האם בעצם אין נזק או התרגלות למדרס?כי קראתי כאן שיש כאלה שכן ניזוקו ממדרסים,איך יודעים?פשוט מנסים עד שניזוקים חלילה?האם המדרסים המגולוונים באמת יותר טובים,יש להם קשיחות בעקב,האם זה לא מזיק לטווח רחוק?
    והאם בכלל כדאי לשים אותם או לחזק שרירי ירך כמו שאמר הפיזיו ולעבוד על יציבה נכונה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים=מזיק או מועיל?

הוספת תגובה

• מדרסים=מזיק או מועיל? - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    19/01/2011

אין ספק כי אם את הוכת עם המדרסים ומרגישה כי הכאבים ירדו סימן שהמידרסים עזרו.
    לדאבונינו הרב רוב עושי המדרסים בארץ עושים זאת כאמנות ולא כמדע.
    ולכן לרוב לא ניתן לכמת או להבטיח הצלחה או אי הצלחה במדרסים.
    קיים סוג אחד של מידרסים שניראה לי כי יחולל מהפכה בשוק המדרסים ואלה ה- sole supports. כיום מיצרים בארה"ב. יש מספר מקומות בארץ שמתחילים לעבוד איתם.
    יתכן ויהיה לנו יותר מידע עליהם בעתיד הקרוב.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו