נקע ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע ברגל
    סילוה
    19/01/2011

שלום רב,
    אני בת 26 לפני כחודש נקעתי את הרגל, הלכתי לביקורת אצל אורטופד והכול בסדר. טווח התנועה בסיבוב לאט לאט חזר לעצמו וחזרתי ללכת כרגיל. אני בן אדם מאוד ספורטיבי ונוהגת לעשות הליכות וריצות 3 פעמים בשבוע.
    מדי פעם כשאני תנועה מסוימת עדיין כואב לי, וביום יום אני מרגישה שהרגל לא החלימה לגמרי אלא תמיד יש תחושה מציקה ומפריעה ברגל.
    הדילמה שלי היא שאני רוצה לחזור להתאמן ויש לי התלבטות האם הפתרון הוא לחזור להתאמן לאט לאט ובכך הרגל תתחזק או שיש צורך לתת לה מנוחה עדיין בכדי לתת לה החלמה מלאה. יש לציין שאני עדיין יום יום מסתובבת במהלך היום עם תחבושת אלסטית לתמיכה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע ברגל

הוספת תגובה

• נקע ברגל - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    20/01/2011

סילוה שלום,
    חשוב כן לחזור לפעילות אולם לשמור על הרגל שלא תתעקם שוב .
    אם את חוזרת לרוץ כדאי לעשות זאת עם מגן קרסול קצת יותר קשיח מחבישה אלסטית. לפחות לשבועות הראשונים. ברגע שתרגישי יותר בטוחה עם הרגל ניתן להמשיך רק עם גרב אלסטית או חבישה אלסטית.
    בכל מיקרה רצוי לחזור לאימון בהקדם האפשרי. לא לחכות.
    דר אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו