צלעות שבורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלעות שבורות
    דניאל אדם
    22/01/2011

שמי דניאל בת 23 נשואה+2 הייתי אתמול במיון בבית חולים ברזילאי אשקלון לפני כשלושה שבועות חליתי בשפעת מאוד חזקה ,דלקת גרון,סינוסיטיס,חום גבוה,נתנו לי טיפול באנטיביוטיקה שלא עזרו לי בכלל חזרתי רק אתמול לרופא שאני מלווה בכאבים חזקים כשבועיים רצופים בצלעות עשו לי צילום אמרו יש לי שבר בצלעות היהלי גם שיעול מאוד חזק רציתילדעת אם זה קשור לשיעול השבר בצלעות אני ממש סובלת לא יכולה לישון קשה לי לנשום אם אני עושה אפצי אז בכלל כאבי תופת לא יכולה להשתעל לא יכולה לצחוק ממש ממש כואב כמה זמן מחלימים מדבר כזה וזה הגיוני שיש שבר אני הייתי בטוחה שיש לי אולי דלקת בכבד או בכיס המרה יכול להיות שלא ראו טוב בצילום שזה דלקת ונדמה להם שזה שבר כי הם היו בספק ואז קבעו שזה שבר אחרי שלא היו בטוחים בעצמם מה נראה לך שאני צריכה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלעות שבורות

הוספת תגובה

• צלעות שבורות

דניאל אדם
    25/01/2011

למה אף אחד לא עונה ואם זה לא 'קשור אליכם אז לפחות תגידו זה לא שייך אלינו שאני ידע למי לפנות זו ממש לא התנהגות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלעות שבורות - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    07/02/2011

שלום דניאל.
    יכול בהחלט להיות ששיעול חזק גורם לשבר בצלעות.
    בדרך כלל הכאבים עוברים תוך מספר שבועות.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו