הצילווווווווווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילווווווווווו
    מתי
    24/01/2011

אין לי כוח כבר לדיאגנוזות השונות של הרופאים. אני מתה מכאבים ואין אבחנה ברורה.
    לפני חודשיים: כאב בגב כף הרגל. קושי בדריכה, כאב במגע. אבחנה במיון (ללא צילום!): שברי מאמץ בכף הרגל. כאבים מתגברים. כעבור שבועיים אורתפוד קופת חולים: דלקת בגידים של אצבעות הרגליים. (ללא שום בדיקה. אפילו אין הצצה או מגע בכף הרגל. נשבעת!). כאבים מתגברים למרות המנוחה לרגל. כעבור שבוע: אורתופד פרטי. התיחסות רצינית יותר. מישוש כף הרגל, צפייה בתנועה, בדיקות דם, מיפוי עצמות. אבחנה: כנראה, דלקת בעצב. בדיקות דם מראות מחסור בB12 שכנראה גרם לדלקת בעצבים. טיפול: לקחת B12 ולנוח. עברו שבועיים, אחרי טיפול בויטמין הכאב ממשיך לטייל לאורך הצד הצידי של השוק, מתחת ומאחורי העצם, עצם הקרסול וגב כף הרגל. כואב במגע, כואב בתנועה, כואב.
    האמנם אין דרך לאבחן בבירור מה יש לי? מאשה מלאת חיים וספורטיבית הפכתי נכה ומוגבלת. אין טיפול לדברים האלה?
    אני בדרך כלל מאד סבלנית אבל האבחנות השונות וזה שאני לא עושה כלום עם המצב משגע אותי. אנא הפנו אותי לגורם מתאים כדי לאבחן, מה אוכל לעשות על מנת להקל ולסייע להחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילווווווווווו

הוספת תגובה

• הצילווווווווווו - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    01/02/2011

פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך.
    בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו