מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילווווווווווומתי24/01/2011
אין לי כוח כבר לדיאגנוזות השונות של הרופאים. אני מתה מכאבים ואין אבחנה ברורה.
לפני חודשיים: כאב בגב כף הרגל. קושי בדריכה, כאב במגע. אבחנה במיון (ללא צילום!): שברי מאמץ בכף הרגל. כאבים מתגברים. כעבור שבועיים אורתפוד קופת חולים: דלקת בגידים של אצבעות הרגליים. (ללא שום בדיקה. אפילו אין הצצה או מגע בכף הרגל. נשבעת!). כאבים מתגברים למרות המנוחה לרגל. כעבור שבוע: אורתופד פרטי. התיחסות רצינית יותר. מישוש כף הרגל, צפייה בתנועה, בדיקות דם, מיפוי עצמות. אבחנה: כנראה, דלקת בעצב. בדיקות דם מראות מחסור בB12 שכנראה גרם לדלקת בעצבים. טיפול: לקחת B12 ולנוח. עברו שבועיים, אחרי טיפול בויטמין הכאב ממשיך לטייל לאורך הצד הצידי של השוק, מתחת ומאחורי העצם, עצם הקרסול וגב כף הרגל. כואב במגע, כואב בתנועה, כואב.
האמנם אין דרך לאבחן בבירור מה יש לי? מאשה מלאת חיים וספורטיבית הפכתי נכה ומוגבלת. אין טיפול לדברים האלה?
אני בדרך כלל מאד סבלנית אבל האבחנות השונות וזה שאני לא עושה כלום עם המצב משגע אותי. אנא הפנו אותי לגורם מתאים כדי לאבחן, מה אוכל לעשות על מנת להקל ולסייע להחלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילווווווווווו - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון01/02/2011פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?