סובל מאלוס ואגוס כאבים כף רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מאלוס ואגוס כאבים כף רגל
    איציק
    30/01/2011

שלום יש לי אלוס ואלגוס. אני בן 58 עד לפני כחדשיים הייתי רץ בין 6 ל 9 ק'מ כ 3 פעמים בשבוע התחיל לי כאבים בכף רגל שמאל ומעליה ,באיזור אצבעות 1 2 ו3 יותר בין 2 ל3 הייתה גם נפיחות שנשארה קצת ממנה, קיבלתי פעמיים טיפול של ארקוקסיה למשך 10 ימים ,ללא שינוי עשיתי גם פיזיוטרפיה שלא עזרה .הייתי אצל מומחה כף רגל שאבחן metatarsalgia מתחת לראש מסרק 2 עם סימני hv עד בנוני דו"צ עם transfer metatarsalgia מתחת לראש מסרק 2 .הרופא המליץ על מדרסים 3 שכבות מרופדים עם metatarsal עם pads ותמיכה בקשת פנימית .המדרסים עדיין בהזמנה.לציין שיש קצת שיפור בשבוע האחרון ,לפי מה שקראתי בבעיה של מורוטנ'ס נוירומה כשדורכים על כף הרגל יש הרגשה של גרב מקופלת .לי יש כרגע את ההרגשה הזאת ,האם יתכן שיש לי מורטנ'ס נוירומה למרות שהכאבים לא באיזור אצבעות 3 ו4 אלא באיזור אצבע 2 האם יש משהו נוסף שיכול לשפר את מצבי שאוכל לעשות הליכות וריצות כמקודם .אודה על תשובתך בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובל מאלוס ואגוס כאבים כף רגל - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    01/02/2011

האם יתכן שיש לי מורטנ'ס נוירומה למרות שהכאבים לא באיזור אצבעות 3 ו4 אלא באיזור אצבע 2 - כן אך פחות שכיח. האבחנה של transfer metatarsalgia סבירה יותר.
    במידה ומדרסים מתאימים לא יעזור, הטיפול היוא ניתוחי.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו