סיבוב של ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבוב של ברך
    טלי ב
    13/12/2007

לד'ר שלום רב
    סיבבתי את הברך לפני 4 חודשיים
    עברתי MRI ונמצא צ'יסטה ובעקבות זה עברתי ארטוסקופיה לפני 3 שבועות כרגע אני עוברת פיזוטרפיה אבל יש לי בעיה שאני לא יכולה לכופף את הברך היא נתקעת ולא ניתן לכופף הפיזוטרפיסט טוען שיש עדיין דלקת והוא לא יכול להמשיך בפיזוטרפיה כיוון שזה מאוד כואב לי ושהוא מנסה לכופף לי את הברך יש עצירה מה ניתן לעשות ?
    האם כדי לבצע שוב MRI ?
    (בארטוסקופיה נמצא דלקת ולא מצאו את הצ'סטה וכרגע יש לי כאביים יותר ממה שהיא לי לפני הארטוסקופיה)
    הודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבוב של ברך

הוספת תגובה

• חבלה סיבובית לברך

ד''ר אליהו אדר
    13/12/2007

המידע אינו מספק.
    כדי להבין את המתרחש לא די בבדיקת MRI, הנתונים הקליניים חשובים אף הם ואולי יותר. חשוב גם לדעת מה היו הממצאים בבדיקה בהרדמה , מה היו הממצאים הנוספים בארטרוסקופיה ועוד.
    בכל מקרה כאבים 3 שבועות אחרי הארטרוסקופיה אינם תופעה חריגה . באשר למה מותר ומה אסור לפיסיותרפיסט, הייתי משאיר את השיקול לניסיונו של הפיסיותרפיסט מתוך הנחה שהמנתח רשם לו את הנחיות ה'אל תעשה'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו