גאוט - תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גאוט - תרופות
    חולה גאוט
    28/04/2007

שלום.

אני סובל מגאוט מזה מס' שנים. רגיש לקולכיצין ולאלופרינול. שומר דיאטה מוקפדת נטולת פורינים, אך מקבל בכ"ז מס' התקפים בשנה. על ההתקפים מתגבר בדר"כ בוולטרן ולאחרונה בארקוקסיה. שאלותי:

1. לאחרונה ניכרת ירידה בהשפעת התרופות הנ"ל. קרי, משפיעות פחות מהר וחזק מבעבר. היש אפשרות נוספת סבירה במקומן להקלה על השלב האקוטי?

2. האם ניתן לקחת ארקוקוסיה 120 מ"ג (לפחות למשך יום-שלושה) פעמיים ביממה, במקום פעם ביממה? אותה שאלה לגבי וולטרן 100 מ"ג.

3. בהנחה שאני לוקח ארקוקסיה לתקופה מוגבלת, מס' מועט של ימים מידי חודשיים-שלושה, האם בכ"ז חל עלי הסיכון שבגללו נאסרת תרופה זו לשימוש בארה"ב?

4. היש אפשרות לקבל בארץ את התרופה החדשה למניעת היווצרות חומצת שתן במקום אלופורינול? נקראת: febuxostat של חב' TAP.

5. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאוט - תרופות

הוספת תגובה

• GOUT

ד''ר יבגני שויחטמן
    01/05/2007

טיפול בGOUT מקבלים דרך רופא ראומטולוג

לגבי ARCOXIA 120 VOLTAREN 100 ניתן לקבל עד 5-7 ימים רצוף במידה שאין מניעות אחרות : יתר לחץ דם ,אולקוס , אלרגיה .
    ניתן לקבל קורסים קצרים של טיפול פעם ב3 חודשים
    לגבי FEBUXOSTAT אני ממליץ לפנות לרופא ראומטולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

חולה גאוט
    01/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו