לוי עופר בכטרב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוי עופר בכטרב
    עופר לוי
    01/02/2011

שלום רב רציתי לקבל הסבר לפי תשובת הסיטי מה הפירוש לתשובה בסיטי אגן היצרות קשה של המיפרקים דו צדדי שינויים סקלרוטיים בעצמות הסמוכות המחלת בכטרב נגועה בשתי המיפרקים קיים במבוק ספיינל קיפוזיס עש קשה המחלה מיתקדמת וסוערת גם הדמייה וגם קלינית אני על סף יאוש מטופל עקב מחלתי במרפאה פסיכיאטרייה ניסיתי מספר פעמים להיתאבד נימעס לי ליחיות עקב מחלתי והמיגבלות הקשות פוטרתי מעבודתי לאחר 17 שנים בתחום הרפואה עבדתי לא יודע מה לעשות איך אוכל להמשיך לחיות לא יוכול להיתלבש לשים גרביים קשה לי נעזר באישתי וילדיי מיתקלח עד לברכיים הראומטלוג שלי פרופסור אבו שקרא ופרופסור יעקוב הורוביץ אמרו לי שיתכן ואני ישב על כיסא גלגלים אני לא יוכול לידרוך על פרק ירכיים הולך בצליעה בבקשה תעזור לי אני מבקש כול יום אצלי הוא סבל ופשוט נימעס לי ליחיות מעדיף למות ולא ליסבול תודה עופר לוי מבאר שבע ממתין לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוי עופר בכטרב

הוספת תגובה

• לוי עופר בכטרב - תגובה

ד''ר יונה יניב
    03/02/2011

מחלתך היא מחלה גנטית. ניתן להחליף מפרקים שמוגבלים בתנועה. עליך לפנות לאורתופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו