כאבים מכתף ימין עד מותן ימני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מכתף ימין עד מותן ימני
    מישל
    28/02/2011

שלום רב, אני בת 28 ולא נוטלת תרופות חוץ מאלתרוקסין
    לפני שבועיים וחצי יום שישי קמתי מהתקף כאבי גב קשים מכתף ימין עד לאגן ימין, כמו התכווצויות ודקירות. לא התיחסתי כי חשבתי ש"קורה"... ערב שבת יום אחרי נתקפתי שוב כאבים בלתי נסבלים בכתף ימין גב תחתון,מותניים וכמו דקירות בבטן. פניתי למיון וכל בדיקות הדם ובדיקה גינקולוגית שללו בעיה כלשהי. במשך אותו שבוע בכיתי מהתקפים שבאו והלכו ולא יכולתי לתפקד פניתי פעמיים למיון - יום שני ושבת לאחריו עשו לי CT בשאלה של אבנים בכליות ותוספתן עם יוד ולא נמצא כלום)... שבוע אחרי הפניות למיון מיואשת פניתי שוב לגינקולגית שלי - עשו לי אולטרסאונד ווגילו רגישות באגן כי קפצתי מכאבים בבדיקה... אמרו כנראה "דלקת אגן"- נתנו לי 2 אנטיביוטיקות חזקות ואני כמעט שבוע לוקחת ועכשיו הכאבים ממוקדים יותר באיזור מותן ימין וישבן עליון כשכתף ימין עדין כואבת בו זמנית מלפני שבועיים - לא עבר..... כתבתי במלא פורומים על הבעיה שלי וכולם הפנו אותי לתחום האורטופדיה.... אני לא יוצאת מהבית חוץ מללכת לרופאים .
    כואב לי בשכיבה וישיבה ובעמידה פחות לאחר הליכה ממושכת כאב מוקרן לרגל ימנית.
    בבקשה עזרו לי למי כדאי לפנות שהוא מומחה איזור גב תחתון ואם זאת כתובת נכונה ולמי אפשר להראות CT? בתודה על תשומת הלב- מישל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בברך מצד פנימי

אילנה
    28/02/2011

שלום רב
    יש לי כאב פנימי בברך, בצילום אין כלום,רופא אמר שיש כנראה דלקת ממאמץ אחרי אופני כושר. כרגע אני כבר לא משתמשת. האם אפשר ללכת ברגל? , והאם כדאי לשים גרב אלסטית על הברך, זה ימעיט במאמץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו