ע ע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ע ע
    עופר לוי
    28/02/2011

שלום רב אני ניבדקתי בלישכת בריאות מחוזית בבש ניקבע לי סעיף ו א 2 דו צדדי 80 אחוז ניידות לאחר 3 שנים הגשתי החמרה נישאר אותו סעיף רק הפעם לצמיתות המלל עירער והורידו לי בתל השומר ל 60 אחוז בית הדין רצה פירוש לכך ומוסר למה לשנות כאשר נימצאה כויצה כיפופית מיספר פעמים מעניין מאוד רק בתל השומר וועדות לעררים אין כויצה בבדיקה בהיתייעצות עים אורטופדים רבים נימסר לי שהמיפרקים סגורים וכויצה כיפופית רק מחמירה וזה החלטה תמוהה 1 שאלה מה עושים אין לי דרך להילחם נגד החלטות 2 אני סובל בקושי מיתהלך 3 איך יש לב ומצפון לרופא בוועדות לא לתת את אמונתו בענייני אים הייתי משלם פרטי יוכול להיות שהיה כויצה כיפופית ממש עצוב לי כויצה כיפופית לא מישתנה רק מחמירה אז מעניין מאוד למה כך בעניין אני הולך לעיתונות לתיקשורת ולתלונות הציבור רופאים להיתלונן על הרופא בוועדות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ע ע

הוספת תגובה

• ע ע

עופר לוי
    28/02/2011

כויצה כיפופית נימצאה אצלי מיספר פעמים בתל השומר נעלמה כך מסר רופא בוועדות כאשר מדובר בחולה קשה מחלת בכטרב שינויים סקלרוטיים סביב המיפרקים בסקרו אליקליים דו צדדי עים סגירה של מיפרקים מעניין מאוד שאלה מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו