הירדמות של זרת וקמיצה שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירדמות של זרת וקמיצה שמאל
    נרי
    10/03/2011

שלום רב
    שמי נרי בחור בן28, בריא באופן כללי.
    לפני כחודשיים בתקופת מבחנים התחלתי להרגיש הירדמות של זרת וקמיצה שמאל.
    לאחר בדיקת emg (מצ"ב נתוני הבדיקה) נאמר לי שזה כנראה סינדרום תעלת המרפק, ועדיף טיפול כירוגי (ניתוח) בהקדם, כדי שלא תחול החמרה.

האם באמת אפשר להיות סמוכים ובטוחים שאכן תהיה החמרה עם הזמן? והאם ניתוח הוא הטיפול היחיד שיכול לעזור? ואם כן, האם יש עדיפות לניתוח אנדוסקופי?
    והאם צריך להגביל תנועות מסוימות (יש לציין שאני גם מדריך כושר)?

תודה מראש, בציפייה לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

סרגיי
    20/12/2012

שלום נרי.
    אם תראה את התגובה הזאת לדיון למרות שעבר הרבה זמן
    אשמח אם תענה ..אני נמצא במצב מאוד דומה לשלך אפילו תוצאות emg די זהות הייתי שמח לדעת מה מצבך כיום ואיך טיפלת בבעיה האם ניתוח או שטיפול אחר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצב אולנרי - תגובה

ד''ר יונה יניב
    11/03/2011

לא ניתן לראות את הבדיקה. אבל יש לבדוק אותך ממש כי בגילך ייתכן והעצב איננו יציב במקומו ( תופעה מולדת בדכ"ל) ואז אכן רצוי ניתוח. אם תוכל לרשון את הערך שרשום בטבלא לגבי CV אוכל לנסות לעזור הלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה-ערך הCV

נרי
    11/03/2011

left ulnaris
    be elb-wrist 61.1

ab elb-be elb
    31.2(מסומן באדום)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה-ערך הCV - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/03/2011

כן, 31.2 הוא ערך נמוך לכל הדעות. אנחנו ממליצים על ניתוח ולא על נסיון טיפול שמרני מתחת ל30 - אז אתה די על הגבול. ממליצה על ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו