כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    זיו
    13/03/2011

שלום !
    לפני כשנה התחילו לי בצד האחורי של הראש כאבים חזקים , ומאז הם לא פוסקים ראוי לציין שבעת תנועה הכאב הופך לבלתי ניסבל (הייתה תקופה שהראש נטה לצד ) , לפני כ 10 חודשים הייתי אצל א.א.ג ששלח אותי לצילום מערות הפנים לשלול סינוסיטיס , הבדיקה הייתה תקינה. נשלחתי לנירולוג (דוקטור בלה גרוס ) בנהריה , אני גר בדימונה זה היה באמצע חופשה , התאשפזתי ללילה בו ביצעתי 2 צילומי ct מוח אחד עם חומר ניגודי ואחד בלי חומר ניגודי , והצילומים היו תקינים , המשכתי להיבדק אצל עוד נירולוגים מומחים : פרופסור רכס בהדסה : שהאבחנה שלו הייתה טורטיקוליס שלח אותי לעשות mri צווארי שהוא היה תקין , דוקטור זמיר : שלח אותי לעשות mri מוח (בצעתי אותו עם חומר ניגודי ) הכל היה תקין , הייתי אצל עוד 3 נירולוגים , בצעתי בדיקות דם (לפחות 5 פעמים לשלול המון דברים ,כל מה שכל אחד הרופאים ביקש ממני ) , בדיקת ראייה , בדיקת ערובות העין תקינה , שלילת מחלת וילסון , עשיתי את כל הבדיקות האפשריות , אין שום ממצא נירולוגי שהוא לא תקין . עשיתי פיזיוטרפיה כי השרירים באזור תפוסים ולא משתחררים , עשיתי שיאצו שלא עזר. בצעתי לפני כחודש מיפוי עצמות והתוצאה הייתה שיש בליטה של חוליה , היה מומלץ קורולציה רנטגנית אך בעקבות ה Mri שלחו אותי לעשות בדיקות דם לשלול דלקות, הכל היה תקין , הכאבים לא פוסקים , יש לי תור לראומוטולוג ואורטופוד . אני סובל כל יום , ואני לוקח המון משככי כאבים . (היו רופאים שחשבו שזה על קרע נפש , אבל גם זה נשלל עברתי טיפול כזה לחינם)
    אשמח אם תוכל לתת לי אבחנה , ומה אתה חושב ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    21/03/2011

שלום זיו,
    הסיפור שלך מורכב, ועברת רופאים ובדיקות מרובות.
    אתה באמת חושב שברגע אחד נוכל לפתור את כל בעיותיך על גבי גלי האינטרנט?
    בכל מיקרה האם לכירופרקטור הלכת?
    תנסה את זה יתכן ויעזור.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו