רופא תעסוקתי והחלטת המוסד לביטוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי והחלטת המוסד לביטוח
    בן
    14/03/2011

נפגעתי בתאונת עבודה כעובד ניקיון (שבירה של הפיקה) וקיבלתי אחוזי נכות זמניים , לאחר תקופה קבע הרופא התעסוקתי שאינני יכול להמשיך יותר לעבוד כעובד ניקיון עקב מקבלה פיסית והוא ממליץ להפעיל את תקנה 15 של המוסד לביטוח לאומי במלואה.
    הלכתי לועדה אבל הם קבעו לי 0 אחוזי נכות. אני מציין שני בגיל 60 וזה העיסוק היחיד שבו עבדתי כל חיי . מה עושים ? איך מתמודדים ? האם זה יתכן ? האם רופא תעסוקתי איננו בר סמכות בנושא קביעת אחוזי נכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי והחלטת המוסד לביטוח - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    17/03/2011

שלום בן,
    הועדה היא זאת שקובעת את אחוזי הנכות.
    אולם אתה רשאי לערער על החלטת הועדה.
    לך קודם לאורטופד שיגיד לך מה המצב ועם זה תיגש לועדה לערערים.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר

בן
    17/03/2011

הייתי אצל האורטופד והוא הפנה אותי לרופא תעסוקתי שקבע שאינני יכול לעבוד בניקיון ובבכל עבודה פיסית אחרת.....האם רופא תעסוקתי הוא לא בר סמכא בנושא ? מה עושים ? שברתי את הפיקה של הרגל והאורטופד המליץ על זריקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    21/03/2011

כפי שציינתי חזור לאורטופד פנה לועדת עירעורים.
    במידה ולא תקבל, פנה לבית הדין לעבודה.
    בברכה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו