גולה בשוק ימין אספקט קדמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גולה בשוק ימין אספקט קדמי
    אלי
    18/03/2011

שלום דוקטור.

בן 38 עם עבר של סרטן אשכים לפני 11 שנים וכימוטרפיה ומאז אין עדות למחלה. לפני מספר ימים מיששתי את רגליי סתם כך בזמן ישיבה ולפתע חשתי בגוש בולט בשוק ימין קדמי. את הגולה לא ניתן לראות אלא רק במישוש וכמו כן אין שינוי בצבע באיזור ואין כאב. בנוסף לא זכור לי כלל שקיבלתי מכה באיזור. קוטר הגולה להערכתי 1 סמ.

ניגשתי לאורטופד אשר סבר כי מדובר בשטף דם אך הפנה אותי לבדיקת א.ס.

להלן רישום הפענוח של הבדיקה:"באיזור מישושי הודגמה רקמה אקוגנית, מעט בצקתית, ייתכן המטומה שנספגה. אין עדות לגוש מוגדר".

מעבר לכך אין המלצות נוספות בפענוח.

השאלה שלי היא כזו:האם על פי הפענוח אני יכול להירגע ולהבין שאין קשר לממאירות ? פשוט כל דבר חדש בגופי מייד מקפיץ אותי ומדליק כמה נוריות אדומות. תודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גולה בשוק ימין אספקט קדמי

הוספת תגובה

• גולה בשוק ימין אספקט קדמי - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    21/03/2011

אלי יקירינו,
    בודאי שלא ניקח אחריות בפורם ציבורי על גוש שאתה ממשש ברגל לאחר עבר של ממאירות.
    אם יש לך חשש קבע פגישה לאורטופד אונקולוגי באחד בבתי החולים הגדולים והוא ינחה אותך לגבי המשך הברור.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו