סבל מתמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל מתמשך
    דימאס
    23/03/2011

שלום רב, אני עוסק בהרמת משקולות לפני 4.5 חודשים נפצעתי במהל ך האימון אך המשכתי בטיפשותי כרגיל, למרות נפיחות נעילת ברך(אירועים חולפים) וקליקים מהברך, לאחר שבועיים הנעילות פסקו וכך גם הקליקים אך הנפיחות נמשכה, בבדיקה אצל האורטופד הוא לא מצא כלום מלבד כאב כשהוא ממש את הפיקה בחלק הפנימי וטווח תנועה בעת נעילת הברך שמעט נפגע וספסטיות קטנה בקאווד.

אני ממשיך את האימונים ובמקביל עושה טיפולי פיזיותרפיה אך הדבר לא עוזר והברך לא חזרה להיות כמו שהיית פעם,לפעמים היא ממש כואבת עד כדיך כך שאני לא יכול להתאמן ועבורי האימונים הם כל עולמי

שבתי לאורטופד ובבדיקה פיזיקלית הוא סבור כי לא מדובר בקרע במיניסקוס אך נתן לי בכל זאת MRI שנקבע לעוד הרבה זמן

שאלתי היא,האם לפי התיאורים שתיארתי ובדיקת האורטופד שטוען כי אין קרע במיניסקוס ורק לאחר התעקשות שלי הוא אמר אולי קרע ממש קטן,האם יכול להיות שהבדיקה הפיזיקלית טועה וכן יש קרע במיניסקוס או שאני יכול להסיר דאגה מליבי?

שאלה נוספת-אם זה לא קרע אז מדוע היא כואבת כל כך לפעמים הטווח תנועה נפגע,מה זה כן יכול להיות? ואיזה עוד טיפול אני יכול לעשות אם הפיזיותרפיה לא עוזרת?
    דיקור סיני? אפוסתרפיה?
    דרך אגב,גם הפיזיותרפסטית שלי אינה חושבת שמדובר בקרע במיניסקוס
    תודה על התשובה וסליחה על השאלה הארוכה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבל מתמשך

הוספת תגובה

• סבל מתמשך - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    24/03/2011

שלום דימאס.
    הייתי בודק היטב את סוג התרגלים שאתה מבצע ורואה אם יש דברים שיכולים להחמיר או למנוע את ריפוי הברך. תרגילים כאלה יש להפסיק או לשנות כדי לא לפגוע.
    יש עשרות אפשרויות לפגיעה בברך. ותאמין לי שקרע במניסקוס הוא אחת הבעיות הפחות חמורות, ואותו ניתן לתקן.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו