נקע בקרסול שהשתפר ועכשיו מחמיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול שהשתפר ועכשיו מחמיר
    ליאור
    24/03/2011

היי שמי ליאור אני רקדנית , סובלת מנקע שכעבור כמה ימים השתפר וכעת מחמיר.
    ביום חמישי האחרון מעדתי ונקעתי את הקרסול (בצד החיצוני) הייתי בחדר מיון בשערי צדק ובדקו אותי וצילמו ולא נראה שבר . חבשו לי חבישת ג'ונס .
    היתה נפיחות והייתי בסופ"ש עם קביים , ביום שני הרגשתי שזה משתפר והתחלתי ללכת, גם הלכתי באותו היום לביקורת של אורטופד טראומה במקור ברוך בירושלים.
    האורטופד היה גס רוח ורק הסתכל על הקרסול בלי לבדוק ואמר תזיזי אותה כמה שיותר ותשימי במים והתעלם מכך שאמרתי לו שאני רקדנית ושאני מפחדת על הקרסול.
    לאחר יומיים (היום) קמתי לפנות בוקר עם כאב חד בקרסול והנפיחות כמו ברגע הפציעה חזרה (לאחר שהיא ירדה כבר!!!) ואני לא דורכת והנפיחות לא יורדת ואין לי מושג מה לעשות.
    אני שמה תחבושת , שמה ארניקה, מגביהה וזה לא עובר...אני מרגישה שהקרסול שלי פשוט מפורק לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקע בקרסול שהשתפר ועכשיו מחמיר - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    25/03/2011

ליאור שלום.
    חשוב להחזיר את הקרסול שלך לתיפקוד הטוב ביותר. וכרגע מה שצריך זה לאפשר לקרסול לרפא את הנזק שקרה תוך תנועתיות מבוקרת ומוגבלת כדי שלא תתפתח אי יציבות בהמשך.
    חשוב להגיע לפיזיוטרפיה בהקדם כדי שיעבדו על הקרסול בשלבי הרפוי השונים.
    חשוב לבדוק מה מידת הנזק ולספק לך סד מתאים בשלבי הריפוי השונים.
    במידה ואת רוצה יעוץ וליווי במהלך הריפוי והשיקום חזרה לריקוד את מוזמנת לקבוע תור .
    בכל מיקרה קיראי את תשובתי לשאלות נפוצות.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו