פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    נטע
    27/03/2011

שלום,
    קוראים לי נטע ואני בת 26, לפני כחודש וחצי התחילו לי כאבים חזקים בכל יד ימין כולל הכתף עם חולשה בכל היד, והירדמות של היד, לאחר טיפול תרופתי של כדורים אנטי-דלקתי, שלא עזרו לכלום.
    לאחר שבועיים של כאבים חזקים שלא נרגעים, שלחו אותי לבצע צילום ct וגילו שייש לי בקע דיסק גדול מאוד בגובה c5 c6, משם האורטופד שלח אותי דחוף לצילום mri ואמר לי שאין דרך אחרת לטפל בזה חוץ מניתוח, עוד לא עשיתי את צילום ה- mri אני עדיין מחכה לתור.
    השאלה אם יש אופציה אחרת חוץ מניתוח במצב כזה?
    כרגע אני מטופלת אצל כירופרקט והוא ממש מקל על הכאבים אבל עדיין היד חלשה ומעט רדומה, ז"א הכאבים נרגעו אבל היד עדיין רדומה קצת והיא חלשה.
    תודה רבה, המשך שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    28/03/2011

שלום נטע,
    במידה ואכן יש פגיעה בתפקוד היד יתכן מאד ויש מקום לניתוח בהקדם. כדי שלא יווצר נזק בלתי הפיך.
    אם הפגיעה היא רק תחושתית ניתן לחכות.
    בכל מיקרה אם יש לך ספקות גשי לרופא נוסף שיבדוק אותך ויראה את ה-MRI.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פריצת דיסק

נטע
    28/03/2011

איזה נזק בלתי הפיך יכול להיווצר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו