מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו לי מהר..אורית04/04/2011
שלום,
בת 31.5, לפני 5 חודשים בערך ילדתי (לידה שניה, אך הראשון היה קיסרי והנוכחית טבעי).
לפני כ-3 חודשים החלו כאבים בצד שמאל של הצוואר לכיוון הראש. לאט ובהדרגה הכאב החל להתפשט לכיוון השכם, הכתף,זרוע, גב תחתון ועכשיו גם ישבן, ולאורך הרגל כולה כולל הברך.
יצוין כי הכאבים אינם עקביים - ייתכנו כמה ימים ללא כאבים כלל או יום רק עם כאבים ברגל או יום עם כאבים ברגל + צוואר וכו'.
הכאבים חזקים מאוד, עד כדי צוואר תפוס וקושי לדרוך על הרגל - הכל בצד השמאלי!!
שאלתי - ממה יכול לנבוע? אילו בדיקות ממליץ לעשות? האם ייתכן מהאפידורל?
האם יתכן בגלל שהרמתי את התינוקת רק בצד שמאל ובנוסף יש לי עדיין עודף משקל?
ביצעתי צילום עמוד שדרה (במיון) תקין, וכן בדיקות דם בסיסיות תקינות.
אני מאוד מאוד מאוד לחוצה, ומפחדת שמדובר במשהו רציני (האם יכול להיות חלילה רציני אם הכאבים אינם עקביים ואינם מעירים משינה?)
בבקשה תענה לי מהר, תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי מהר.. - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011שלום אורית,
חבל שאינני יכול לבדוק דרך האינטרנט זה נינ פותר הרבה הבעיות.:)
בשלב זה אם את מודאגת גשי לרופא נוירולוג שיבדוק אם קיימת בעיה נוירולוגית. זה הדבר הכי חשוב כרגע.
אם אין אז כדאי להבדק אצל אורטופד ולבדוק אם הבעיה היא מכנית, או אולי ממקור צוארי או שרירי.
בהצלחה עם התינוק /ת החדש/ה.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?