מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בקרסול ימיןיאיר13/04/2011
בן 19. לפני גיוס קרבי.
נקעתי את הרגל די חזק (דרגה 2) לפני כחצי שנה...
עשיתי הרבה פיזיוטרפיה ואני מנסה לשוב לפעילות ספורטיבית מלאה אך סובל מכאבים בזמן ולאחר ריצה.
עשיתי מיפוי עצם זה התשובה:
"קליטה מודגשת באזור המדיאלי של קרסול ימין, יכול להתאים למצב
לאחר טראומה או לתהליך דלקתי ארטריטי.
כף MID FOOT - הדגשה קלה יותר בקליטה באזור טרסאלי דורזאלי של ה
רגל ימין, יכול להתאים כאמור לטראומה או לתהליך דלקתי ארטריטי.
אין לראות ממצאים חיוביים נוספים בעצמות השלד"
השאלה היא אם אפשר להתגייס לקרבי באוגוסט עם הדבר הזה? מה זה אומר על העתיד בקיצור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקרסול ימין - תגובה
ד''ר חגי אמיר13/04/2011יאיר שלוום,
קודם כל שיהיה בשעה טובה ומוצלחת בגיוס.
שנית עליך לדווח לועדה הרפואית של חילות השדה בשכת גיוס על הבעיה ולשלוח להם את הניירת.
יש להם נסיון רב עם בעיות כמו שלך, ויוכלו לומר מה וכיצד עליך להמשיך. במידה ותחזור לפעילות מלאה ללא כאבים עד הגיוס לא צריכה להיות בעיה. אולם יתכן וגרמת נזק יותר רציני במפרקים של כף הרגל ואז כף רגלך תגרום לך צרות במסלול חי"ר.
בכל מיקרה לדעתי רצוי במיקרה שלך להתאים מדרסים פיזיולוגיים שיתמכו בכפות רגליך. המדרס הטוב ביותר שאני מכיר הוא sole supports, (בדוק האתר דרך גוגל).
אני יכול לקחת מידות ולספק לך את המידרסים המיוצרים כיום רק בארה"ב.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יאיר13/04/2011תודה רבה על התשובה ד"ר.
כמה המדרסים האלה יעלו לי?
והייתי אצל פרופסור ניסקה ,הוא המליץ על מדרסים והוא אמר שהגיד טיביאליס אחורי חלש וצריך לחזק אותו.
חוץ מזה אם תוכל להסביר לי מה יש לי כיום לפי מה שאמרו במיפוי?
והאם בשביל להתגייס לשיריון עלולה להיות בעיה? כי אין לי בעיה גם להתגיס לשיריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד''ר חגי אמיר14/04/2011כיום מידרסים אלה עולים עדיין רק 1500 ש"ח. בעוד מספר חודשים יעלה המחיר לערכם המלא של קרוב ל-2500 ש"ח.
כדאי להזדרז.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?