שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אבי
    26/04/2011

שלום דוק,
    אני בן 25.5 בריא-בגיל שנתיים לערך עברתי תיקון בקע מפשעתי בצד ימין וכן הוצאת ציסטה באשך שמאל-בשנתיים האחרונות לאחר הרמת משא כבר צצו כאבים חזקים לעיתים עד היום וכן כאב בא והולך ולפעמים הרבה זמן בצד של הניתוח במפשעה ימין,שגם סבלתי ועדיין סובל לצער לעיתים מכאבים חזקים באשכים בעיקר בשמאל-ככל הנראה עקב הבעייה במפשעה שמקרינה על העניינים שםלאחר בדיקות כירורגיות+אורולוגיות לא נמצא משהו וכן באולטראסונד-העניין הוא שהכאבים לא חולפים והרופאים משערים שיש לי בקע חוזר קטן שלא ניתן לראותו בצילום/אולטראסונד-לאחרונה החלטתי לטפל בעניין סופית ולעשות בדיקה רצינית CT שתגלה מה קורה שם-העניין הוא שבדיקה זו כידוע לכבודו היא עם קרינה מסיבית-אני רווק ללא ילדים ומאוד חושש/חרד מהקרינה באזור אשכים/מפשעה/אבר מין-אפילו שמדובר אולי על פעם 1 בחיי-אבל עדיין זה מסוכן ואני מאוד חושש-מה ניתן לעשות בכדי לבצע בדיקה באותו סדר גודל מבחינת איכות ולא לפגוע באזור בכלל/פחות משמעותית-הבנתי שיש MRI או דברים כאלה-אודה לעזרה ולפרטים ככל הניתן ובנוסף האם בכלל יש סיכון לסיטי הזה ולו מינימילי-בקיצור מה אפשר לעשות+לא מסוכן בכלל בכלל כדי לבדוק מה קורה לי שם ולטפל בזה???? האם יש מקום בכלל למחלקת אורטופדיה שיבדקו משהו-אני די אובד עצות-הייתי מס' פעמים אצל כירורגים,אורולוגים,נירולוג,מרפאת כאב-ונראה שאין פתרון ואף אחד לא יודע כ''כ מה מקור הכאב וכנראה תולים זאת בבקע קטנצ'יק-אודה לתשובה עניינית ככל האפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר יונה יניב
    27/04/2011

כמו שנראה - 1. כדאי להבדק גם ע"י אורתופד. אם מבחינה זו הכל בסדר אזי - 2. זה לא הפורום המתאים - צריך פורום כירורגי ופורום של רופאי דימות (רנטגו) כדי לענות מה יותר טוב CT או MRI

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו